Selecteer een pagina
Neem deel aan een vergadering met Teams Rooms
Neem deel aan een vergadering met Teams Rooms

Neem deel aan een geplande vergadering

Zoek je vergadering op, op het scherm en klik op deelnemen. Alle geplande vergaderingen zijn gesorteerd op basis van begintijd. Wanneer een vergadering eindigt, blijft deze nog even op het scherm staan. Op die manier kun je eenvoudig opnieuw deelnemen, als dat nodig is.

Wanneer een geplande vergadering niet op de console verschijnt, dan moet je de ruimte uitnodigen of de ruimte toevoegen via je persoonlijke device.

Neem deel aan een geplande vergadering die niet op de console staat

  • Neem deel aan de vergadering met je persoonlijke apparaat.
  • Wanneer je je audio en video settings kunt instellen, heb je de optie om een ruimte toe te voegen zodat je de audio en video van de ruimte kan gebruiken. Wanneer de juiste ruimte verschijnt, heb je de optie neem deel en voeg deze ruimte toe.
  • Wanneer jouw apparaat de ruimte niet ziet, klik dan op Voeg een ruimte toe onder Andere deelname opties en zoek de ruimte op.
  • Als je al in de meeting zit met je persoonlijke apparaat, dan kun je op de knop klikken om alle deelnemers te laten zien. Ga daar naar Nodig iemand uit of draai een nummer en zoek de naam van de ruimte op. Selecteer de ruimte en klik op Ok om de ruimte in de vergadering te krijgen.
  • Op de console is daarna een telefoongeluid te horen. Je hoeft dan alleen nog maar op Accepteren te klikken op de console.

Belangrijk: zorg ervoor dat de audio op je eigen apparaat is uitgeschakeld voordat je de call accepteert, anders krijg je een echo.

Hoe start ik een niet geplande vergadering?

  1. Klik op de console op Meet Now.
  2. Bij Type a name or number, vind je de mensen die je wilt uitnodigen door de namen in te typen.
  3. Selecteer de mensen, zodat je ze toevoegt aan de lijst met uitnodigingen.
  4. Klik daarna op Invite. De meeting begint automatisch..
Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This