Selecteer een pagina
Moe van ‘werkplek gedoe?’ 3 manieren om het op te lossen!
Moe van ‘werkplek gedoe?’ 3 manieren om het op te lossen!

Als er één afdeling is waar wel eens voor geklapt mag worden, dan is het wel de IT-afdeling. Collega’s stellen steeds meer eisen aan het moderne werken en dat betekent dat zij het drukker dan ooit hebben. Denk daarbij aan het faciliteren van thuiswerken, (video) bellen met Microsoft Teams, maar ook het toenemende aantal webapplicaties (SaaS) en apparaten. Daarom deze drie manieren om het gedoe rondom werkplekken te verlichten. En…we leren je ook hoe je dit kunt doen!

Nu al weten hoe je werkplekken eenvoudiger beheert?

Schrijf je hier in voor het webinar ‘Onbezorgd werken met Managed Desktop’.

Uitdagingen rondom werkplekken

IT-afdelingen hebben het druk, onder andere met het beveiligen en beheren van identiteiten. Zeker in hybride omgevingen waar on-premise servers en cloudoplossingen naast elkaar bestaan. Daarnaast speelt de factor ‘mens’ een cruciale rol bij het veilig houden van hybride werkplekken. Collega’s werken vaker thuis en er is minder zicht op de manier waarop (mobiele) apparaten van de organisatie gebruikt worden. Wat nog meer tijd en energie kost? Dat is het beheer van al die verschillende apparaten, het toenemende aantal applicaties en het up-to-date houden van de laatste en meest veilige software versies.

De 3 manieren om deze uitdagingen op te lossen

Als je jezelf nog niet hebt ingeschreven voor het webinar, doe dat dan alsnog. Door het vereenvoudigen van het IT-beheer is al het gedoe rondom werkplekken verleden tijd. Dit is waarmee we jou onbezorgd laten werken en waarover we onze kennis gaan delen:

1. De Microsoft Azure Active Directory

Dit is een verlenging van je infrastructuur naar de cloud en werkt als een universeel identiteitsplatform om identiteiten te beheren en te beveiligen. Het is een platform waarin zowel nieuwe SaaS oplossingen als bestaande on-premise investeringen vanuit één dynamische cloudomgeving gecontroleerd worden. Je zit ermee in de ‘driver’s seat’ van een hybride omgeving.

2. Microsoft Intune

Met deze cloudservice bepaal je hoe de apparaten, smartphones, tablets, Pc’s en laptops, van jouw bedrijf gebruikt mogen worden. Je kunt er zelfs voor kiezen dat e-mailberichten niet verzonden mogen worden naar personen buiten de organisatie. Tijdens de workshop leggen we je ook de voordelen uit van de integratie met Azure AD.

3. Windows Autopilot

Met deze oplossing maak je het krijgen van een nieuwe laptop, tablet of smartphone echt een feestje! Jouw collega’s ontvangen hun apparaten als een cadeautje rechtstreeks uit de doos en klaar voor gebruik. We laten je zien hoe je met AutoPilot nooit meer gedoe hebt rondom applicaties en updates voor Windows apparaten.

Samengevat

De Managed Desktop is een op cloud gebaseerde service, waarmee je alle zorgen rondom jouw werkplek uit handen geeft, terwijl jouw medewerkers en collega’s altijd en overal kunnen werken, zoals zij dat willen. Met als resultaten, productiviteit, gemak, kostenbesparing, een grotere veiligheid en efficiency.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This