Moderne Werkplekken

Elke medewerker heeft behoefte aan een werkplek, de vorm daarvan is van ondergeschikt belang. De werkplek moet ervoor zorgen dat jouw medewerker toegang heeft tot de benodigde informatie en systemen.

Met de online werkplek krijgt het ondernemen weer prioriteit. ITON gelooft daarbij erin dat succesvol ondernemen alleen samen kan; elkaar begrijpen, inspireren en scherp houden. Met de online werkplek en een goede samenwerking laat ITON jouw organisatie groeien. Kortom; alles voor elkaar.

Of de werkplek nu bestaat uit een smartphone, traditionele (virtuele) desktop of een toekomstige op augmented reality gebaseerde werkplek, je zal het geregeld moeten hebben. Je creëert waarde door de juiste vorm van werkplek te laten aansluiten bij de manier van werken van je medewerkers. Het streven is om een volledige dienstverlening te bieden op de werkplekken, die bestaan uit de onderstaande drie onderdelen.

Cloud Desktop 

Cloud Desktop is een Windows gebaseerde online werkplek, die via het internet beschikbaar gesteld wordt. Cloud Desktop biedt de mogelijkheid via een centraal webportaal of vanuit een directe koppeling van het lokale apparaat verbinding te maken met de werkplek. Je kunt hierbij op gecentraliseerde wijze gebruikmaken van (bedrijfs-)applicaties.

Web Werkplek 

Werkplek 365 is een complete browsergebaseerde werkplek. Een soort desktop uit de cloud waardoor medewerkers SaaS-applicaties vanuit één centraal punt kunnen openen.

Fysieke Werkplek 

De Fysieke Werkplek gebruik je voor het werken met de Virtuele Werkplek en Web Werkplek. Tevens is de Fysieke Werkplek als zelfstandige oplossing beschikbaar. ITON ondersteunt daarbij het beheer, de ondersteuning en het gebruik van de hardware.