Modern Samenwerken

Elke medewerker heeft middelen nodig om samen te werken. Dit bestaat niet alleen uit manieren om te communiceren. Het bestaat ook uit manieren om veilig en effectief documenten uit te wisselen en samen te werken aan de inhoud. Zowel binnen als buiten de organisatie.

Vanuit Office 365 worden diverse abonnementen aangeboden die voldoen aan jouw samenwerkingsbehoefte. Door te kiezen voor een suite, of een combinatie te maken met diverse losse diensten, ontstaat de ideale mix. Kortom; alles voor elkaar.

Office 365  

Office 365 is een abonnementsservice waarmee je altijd over de meest recente moderne hulpprogramma's voor productiviteit van Microsoft beschikt. Via ITON kun je gebruikmaken van Office 365 voor kleine en middelgrote bedrijven (Business), en Office 365 voor grote ondernemingen (Enterprise).

Voordelen

De meeste Office 365-abonnementen voor bedrijven bevatten de krachtige Office-desktop-apps waarmee je vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. Je krijgt ook extra online opslag en cloudfuncties waarmee je in realtime kunt samenwerken aan bestanden. Het Office 365 abonnement bied je de mogelijkheid om jouw apps op meerdere pc's, Macs, tablets en telefoons te gebruiken.