Modern Kantoor

Het Modern Kantoor voorziet organisaties in het creëren van een optimale werkomgeving om op een veilige en betrouwbare manier samen te werken vanaf kantoorlocaties.

Dat de wereld om ons heen verandert razendsnel. Ook jouw organisatie gaat hier mee te maken krijgen. ITON heeft hier een eigen visie op ontwikkeld en daarmee een uniek dienstenaanbod gecreëerd. Daarmee heb je straks alles voor elkaar.

Managed Wifi 

Het werken via een draadloos netwerk geeft het ultieme gevoel van vrijheid, maar zorgt voor frustratie als dit niet werkt. ITON kan je helpen bij het veilig operationeel houden van jouw Wifi oplossing.

Voordelen

Met het juiste draadloze netwerk heb je een stabiele verbinding met de juiste beveiliging. Aansluiten van nieuwe Accespoints is simpel en het bereik is goed. Door meerdere draadloze netwerken te creëren kun je verkeer makkelijk scheiden. Denk bijvoorbeeld aan een gastennetwerk of een netwerk voor alleen maar mobiele devices.

Beheer

Onder beheer van de draadloze verbinding verstaat ITON de dienstverlening die gericht is op het operationeel beschikbaar houden van de componenten. Bewaking van het netwerkcomponent gebeurt 24 uur per dag. De ITON serviceorganisatie anticipeert op de alarmmeldingen die binnenkomen. Een draadloos netwerk heeft onderhoud nodig om goed te functioneren. ITON zal het Accesspoint, indien nodig, periodiek voorzien van de laatste firmware.

Managed Switches 

De basis van elke connectiviteitsoplossing binnen het modern kantoor is nog steeds bekabeld. Optimale prestaties van jouw switches is daarom van belang. ITON kan je helpen bij het inrichten en onderhouden van jouw lokale switches.

Voordelen

Bekabelde netwerken kunnen in vergelijking met Wifi netwerken sneller en stabieler zijn. Switches zijn veelal aanwezig in een organisatie, ook als de medewerkers op Wifi werken.

Beheer

Onder beheer van het netwerk verstaat ITON de dienstverlening die gericht is op het operationeel beschikbaar houden van de beschikbare componenten. Bewaking van het netwerkcomponent gebeurt 24 uur per dag. De ITON serviceorganisatie anticipeert op de alarmmeldingen die binnenkomen. Een netwerk heeft onderhoud nodig om goed te functioneren. ITON zal de switches, indien nodig, periodiek voorzien van de laatste firmware. De klant dient zelf ervoor te zorgen dat de bekabeling in orde is.

Managed Firewall 

Met de opkomst van de cloud is het optimaal beveiligen van jouw verbindingen belangrijker dan ooit. Door de inzet van onze managed firewall diensten kun je al het verkeer beveiligen en daarmee voorkomen dat kwaadwillenden binnendringen in jouw bedrijfsdata.

Lokaal Datacenter 

Ondanks dat bijna alles in de cloud functioneert, blijven situaties bestaan waarin een lokaal datacenter noodzakelijk of gewenst is. ITON kan je ondersteunen bij het beheer hiervan en zorgt ervoor dat ook jouw lokale datacenter optimaal blijft presteren. 

Beheer

Vanuit onze beheerdiensten voor het lokale datacenter, leveren wij optimale ondersteuning voor jouw eigen (on-premises) virtualisatieplatform. Hiervoor beheren wij twee onderdelen: de Virtualisatiehost (fysieke server(-s) waar virtuele servers op staan) en SAN (Datacabinet waar bestanden en/of opslag virtuele servers op staan).

De virtuele machines zelf kunnen worden beheerd vanuit de beheerpacks die onderdeel zijn van het modern serverlandschap. Op deze manier ontstaat consistentie tussen jouw lokale datacenter en het datacenter in de cloud.