Modern Kantoor

Het Modern Kantoor voorziet organisaties in het creëren van een optimale werkomgeving om op een veilige en betrouwbare manier samen te werken vanaf kantoorlocaties.

Dat de wereld om ons heen verandert razendsnel. Ook jouw organisatie gaat hier mee te maken krijgen. ITON heeft hier een eigen visie op ontwikkeld en daarmee een uniek dienstenaanbod gecreëerd.

Managed Wifi 

Het werken via een draadloos netwerk geeft het ultieme gevoel van vrijheid, maar kan ook zorgen voor frustratie als dit niet werkt. ITON kan je helpen bij het veilig operationeel houden van jouw Wifi oplossing.

Managed Switches 

De basis van elke connectiviteitsoplossing binnen het modern kantoor is nog steeds bekabeld. Optimale prestaties van jouw switches is daarom van belang. ITON kan je helpen bij het inrichten en onderhouden van jouw lokale switches.

Managed Firewall 

Met de opkomst van de cloud is het optimaal beveiligen van jouw verbindingen belangrijker dan ooit. Door de inzet van onze managed firewall diensten kun je al het verkeer beveiligen en daarmee voorkomen dat kwaadwillenden binnendringen in jouw bedrijfsdata.

Lokaal Datacenter 

Ondanks dat bijna alles in de cloud functioneert, blijven situaties bestaan waarin een lokaal datacenter noodzakelijk of gewenst is. ITON kan je ondersteunen bij het beheer hiervan en zorgt ervoor dat ook jouw lokale datacenter optimaal blijft presteren.