Selecteer een pagina
Mijn ITON uitgebreid: meer inzicht
Mijn ITON uitgebreid: meer inzicht

Afgelopen week hebben wij Mijn ITON verder uitgebreid met nieuwe informatie. Naast inzicht in het verbruik van jouw cloud diensten, en de prestaties van onze servicedesk, is het nu ook mogelijk om inzicht te krijgen in jouw serverlandschap en de taken die wij uitvoeren vanuit de beheerpacks.

Wat is er nieuw?

Met dit nieuwe dashboard willen we onze klanten meer inzicht geven in de gezondheid van de infrastructuur. Daarnaast willen we transparant maken hoe wij onze beheertaken uitvoeren en wat dit voor een omgeving betekent. In het dashboard vind je een overzicht van de servers die wij beheren, wat de uptime van de betreffende server is en wanneer deze voor het laatst is geüpdatet.

Daarnaast is er een overzicht van de SLA rondom de meldingen die wij binnen krijgen over servers. Ook wordt inzicht gegeven in de status van de back-up (indien gebruik gemaakt wordt van Azure Backup of Veeam). Tot slot krijgen klanten van ITON inzicht in meer details betreffende de updates die de komende tijd geïnstalleerd gaan worden. Je ziet per server wanneer de volgende updateronde gepland staat en welke updates dan worden uitgerold.

Mijn ITON dashboard
Het dashboard wordt elke nacht vernieuwd. Het kan daarom zijn dat informatie op het dashboard maximaal 24 uur achterloopt. Zie je geen of zeer beperkte informatie op het dashboard? Dan neem je waarschijnlijk geen beheerpack voor servers bij ons af. Standaard tonen wij alleen informatie van servers die zijn voorzien van een beheeragent en is de informatie beperkt beschikbaar als er geen beheerpack is gekoppeld aan jouw server.

Meer uitbreidingen

De komende tijd gaan we meer zaken toevoegen aan het dashboard. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan inzicht in beveiligingsinstellingen en werken we aan een dashboard waarin meer inzicht wordt gegeven over de gezondheid van de managed desktops. Daarnaast gaan we werken aan een verbeterde navigatiemogelijkheid binnen het dashboard, zodat alleen relevante informatie wordt getoond.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar het dashboard en wil je weten welke toegevoegde waarde Mijn ITON voor jouw organisatie heeft? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This