Selecteer een pagina
Microsoft Loop: denk, plan en creëer samen
Microsoft Loop: denk, plan en creëer samen

Microsoft Loop is een nieuwe applicatie waarmee je razendsnel en in real-time samen kunt werken op grote canvassen waarop je documenten, bedrijfsinformatie en samenwerkingscomponenten samenbrengt. Het wordt voor teams nu nog makkelijker om samen dingen te bedenken, te plannen en te creëren.

Microsoft Loop bestaat uit drie elementen: Loop components, Loop pages en Loop workspaces. Wij nemen hieronder deze drie elementen met je door. Op dit moment is Microsoft bezig met de uitrol van Loop. De komende maanden deelt Microsoft meer informatie over de beschikbaarheid van de Loop app.

Loop components

Loop components is een evolutie van de bekende Fluid componenten. Deze componenten helpen je om beter samen te werken in een chat, mail, vergadering, document of Loop pagina. Dankzij Loop components bekijk je nu eenvoudig samen lijsten, tabellen, notities, taken of een verkoopkans vanuit Dynamics 365. Deze componenten lopen synchroon en zijn daarom altijd up-to-date.

Met de introductie van Microsoft Loop introduceert Microsoft ook een aantal nieuwe componenten. De ‘voting table’ is bedacht om het voor teams eenvoudig te maken om samen ideeën te bedenken en te bepalen welk idee wel en welk idee geen goed idee is. Voting table maakt het makkelijker om samen beslissingen te nemen. Bekijk hieronder een voorbeeld van de voting table.

Een andere nieuwe component is de ‘status tracker’. Dit component helpt je om informatie van jouw team te verzamelen, de voortgang van jouw project te volgen en zorgt ervoor dat jouw team altijd up-to-date is van de status van een project. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Microsoft Loop Status Tracker

Loop pages

Loop Pages zijn flexibele canvassen waarmee je jouw componenten kunt ordenen en andere nuttige elementen, zoals bestanden, koppelingen of gegevens, kunt gebruiken om teams te helpen verbinden en samenwerken. Pages is geoptimaliseerd om samen na te denken en werk gedaan te krijgen. De canvassen kunnen klein beginnen en blijven groeien, zodat het altijd past bij de omvang van jouw ideeën en projecten. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Loop workspaces

Loop Workspaces zijn gedeelde ruimtes waarin jij en je team alles wat belangrijk is voor jullie project kunnen zien en groeperen. Workspaces maakt het je gemakkelijk om bij te houden waar iedereen aan werkt, te reageren op de ideeën van anderen of de voortgang van gedeelde doelen bij te houden.

Microsoft Loop brengt alles samen, waardoor jij en je team productiever werken, op schema blijven en meer verbonden zijn dan ooit tevoren. komende maanden deelt Microsoft meer informatie over de beschikbaarheid van de Loop app.

Behoefte aan een meer uitgebreide uitleg over Microsoft Loop? Bekijk dan de video (Engelstalig) hieronder.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This