Selecteer een pagina
Microsoft 365 updates: Teams, Outlook en Edge
Microsoft 365 updates: Teams, Outlook en Edge

Juist in deze tijd is het belangrijk digitaal zo goed mogelijk je werk te kunnen doen. Daarom ontwikkelt Microsoft haar producten in hoog tempo. In dit bericht praat ik je bij over de aanstaande updates voor Microsoft Teams, Outlook en Microsoft Edge. Zorg ervoor dat je aan de slag blijft, wat er ook gebeurt.

Microsoft Teams – Aanpasbare sjablonen

Microsoft kondigt een update aan die het eenvoudiger maakt om binnen Teams een nieuw team samen te stellen. Wanneer je binnenkort een team samenstelt, kun je kiezen uit verschillende (aanpasbare) sjablonen. Ieder sjabloon beschikt over vooraf samengestelde kanalen, apps en richtlijnen.

Beheerders van Microsoft Teams hebben de mogelijkheid zelf aangepaste sjablonen te maken op basis van bestaande teams binnen de organisatie. De sjablonen verschijnen in de komende maanden binnen het platform.

Microsoft Teams sjablonen

Microsoft Teams – Power BI-rapporten delen

Voor gebruikers van Power BI is het mogelijk rapporten of specifieke grafieken uit rapporten te delen in Teams. De knop Delen in Teams is aan het platform toegevoegd. Als je op die knop klikt, selecteer je de naam van het team waarmee je de inhoud wilt delen.

Outlook – Minder typen

De webversie van Outlook kan je helpen om sneller e-mails op te stellen. Microsoft gebruikt intelligente technologie om Outlook betekenis en bedoelingen te voorspellen en je zo te helpen sneller berichten op te stellen, typefouten te voorkomen en verzorgde e-mails te creëren.
Minder typen in Outlook

Outlook – Integratie van Yammer

Gebruikers van Outlook voor Windows, Outlook voor Mac en de mobiele versie van Outlook kunnen dankzij een update gesprekken, polls, vragen en complimenten in Yammer bekijken en erop reageren vanuit hun Postvak IN. Deze functie komt automatisch beschikbaar voor gebruikers die e-mailmeldingen van Yammer hebben ingeschakeld.

Microsoft Edge – Automatische profielwisseling

Microsoft Edge introduceert automatische profielwisseling, handig voor gebruikers die Egde zowel zakelijk als privé gebruiken. Wanneer Edge ziet dat de link je die probeert te openen werkgegevens nodig heeft, schakelt het automatisch naar je werkprofiel.

Meer weten?

Wil je meer weten over de updates van Micrososft 365? Via het formulier kom je in contact met onze specialisten, of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur met 088-0700600.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This