Selecteer een pagina

Managed
Services

Doordat wij de zorg voor jouw IT uit handen nemen, kan jij je volledig focussen op innovatie en digitalisering. Daarmee creëren we met onze managed services blijvende waarde voor jouw organisatie.

Managed Services

Managed Services

Cloud Services

Innovatie Services

Security Services

In deze steeds sneller veranderende wereld is elke organisatie tot op zekere hoogte een digitale organisatie. Dat betekent dat IT inmiddels een cruciaal onderdeel is van de bedrijfsvoering. Door continu te innoveren kun je als organisatie de concurrentie voorblijven en ben je in staat om jouw klanten nog beter helpen. Dat vraagt alleen nogal wat.

Het simpelweg ‘aanzetten’ van nieuwe technologie is eenvoudiger dan ooit, maar effectief inzetten, bijhouden en benutten van de mogelijkheden is een stuk complexer. Terwijl de afhankelijkheid steeds groter en de betrouwbaarheid steeds belangrijker is geworden, zeker nu de eisen en bedreigingen hoger zijn dan ooit. Dit vraagt een steeds hoger kennisniveau, systematische aanpak en een continue focus van de IT collega’s binnen jouw organisatie. Juist deze IT collega’s zijn steeds vaker nodig om mee te denken hoe digitaal jouw organisatie gaat versterken.

Cloud Operating Center

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie zich zonder zorgen kan blijven richten op de toekomst. Vanuit ons Cloud Operating Center bewaken, onderhouden en optimaliseren wij continu jouw IT omgeving. Door jouw infrastructuur te versterken met onze beheerpacks zorg je ervoor dat wij de verantwoordelijkheid over jouw IT overnemen. Wij zorgen voor 24×7 monitoring op basis van onze jarenlange ontwikkelde best practices. We zorgen ervoor dat jouw servers up-to-date blijven, controleren back-ups en de werking van jouw uitwijkomgeving. Uiteraard staan onze experts 24×7 klaar om vragen te beantwoorden en storingen te verhelpen op het moment dat deze zich voordoen.

Cloud, hybride of toch een eigen datacenter?

Ondanks dat wij geloven dat de inzet van Public Cloud oplossingen zoals Microsoft Azure en Microsoft 365 op termijn cruciaal is voor elke organisatie om optimaal te kunnen profiteren van de allerlaatste innovaties, is er absoluut geen must om hier vanaf dag één mee te starten.

Anders dan veel andere aanbieders hebben wij onze dienstverlening volledig hybride ingericht. Dit betekent dat onze beheerpacks toegepast kunnen worden op elke IT omgeving. Dit betekent niet alleen dat onze managed services flexibel meegroeien met jouw organisatie, het betekent ook dat we binnen hele korte tijd in staat zijn om jou IT collega’s te ontlasten en daarmee jouw organisatie in zijn geheel ontzorgen.

Eigen klantteam

Om de waarde voor jouw organisatie zo maximaal mogelijk te laten zijn, werken we met klantteams. Dit betekent dat een vast team aan experts samenwerkt om de IT van jouw organisatie zo optimaal mogelijk te laten functioneren en continu te innoveren. Samen met een vaste customer succes manager bouwt het team kennis op van jouw organisatie en kent daarom de waarde en impact van IT voor jouw organisatie. Daar komt nog bij; hoe prettig is het dat IT daadwerkelijk weer een gezicht krijgt?

Zelf de regie

Omdat digitaal cruciaal is in jouw organisatie, is grip houden op IT waarschijnlijk belangrijker dan ooit. Daarom is een overzichtelijk dashboard met informatie over de status van jouw IT een standaard onderdeel van onze dienstverlening. Vanuit ons Mijn ITON portaal zie je in één oogopslag hoe de infrastructuur ervoor staat, wat de laatste status is van de back-up en weet je wanneer onderhoud plaatsvindt aan de servers. Ook heb je direct inzicht in alle details van de kosten, de prestaties van onze servicedesk en binnenkort ook de securitystatus van jouw IT.

Microsoft Premier Support

Naast zeer ervaren experts, die continu grip hebben over jouw IT en weten hoe ze storingen binnen afzienbare tijd kunnen oplossen, zijn er soms uitdagingen waar onze experts geen invloed op hebben. Juist voor die situaties hebben wij al jarenlang een Microsoft Premier Support contract met een eigen servicemanager en directe toegang tot de ontwikkelteams bij Microsoft. Uiteraard kun je als klant hier direct van profiteren. Zo weet je zeker dat er altijd iemand is die blijft ondersteunen, zelf als dat een aanpassing aan de software betekent.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This