Selecteer een pagina

Managed Desktop

Om uitdagingen het hoofd te bieden en jouw organisatie een werkplek te bieden die helemaal klaar is om zekerheid en waarde te combineren, staat de Managed Desktop voor je klaar.

Managed Desktop

Met de Managed Desktop optimaliseer je de gebruikerservaring van jouw medewerkers. Door aan alle voorwaarden te voldoen van een goede Managed Desktop bevorder je het online samenwerken met collega’s en kunnen je medewerkers online veilig bestanden delen met anderen. IT moet betrouwbaar en veilig zijn, zodat jouw IT waarde oplevert voor jouw bedrijf.

De Managed Desktop is een service die jouw gebruikers een veilige moderne ervaring biedt en apparaten altijd up-to-date houdt met de nieuwste versies van Windows 10, Office 365 en standaard applicaties. Wij verzorgen het volledige beheer van de Managed Desktop zodat jouw medewerkers ongestoord kunnen werken op hun favoriete apparaat.

‘Gebruikers besparen gemiddeld 2,3 uur per week door de inzet van verbeterde hulpmiddelen voor samenwerking en communicatie.’

Onderwerpen in het whitepaper

 • Het antwoord op de digitale transformatie
  Juist in deze roerige tijd is het belangrijk om jouw huidige werkplektechnologie tegen het licht te houden en keuzes te maken die je helpen de grote veranderingen het hoofd te bieden.
 • De Managed Desktop
  De Managed Desktop oplossing stroomlijnt jouw pad naar de ultieme werkplekervaring, veilig en betaalbaar.
 • Vergroot jouw productiviteit
  Een geweldige gebruikerservaring begint met een geweldig apparaat, maar daar stopt het niet. Standaard worden geavanceerde productiviteits- en samenwerkingstools via Microsoft 365 toegevoegd aan de Managed Desktop.
 • Beveiliging als hoeksteen van een goed werkplekconcept
  Veiligheid is de hoeksteen van een goed werkplekconcept. Dat is niet anders voor de Managed Desktop. Veel van onze energie gaat dan ook naar het veilig houden van jouw apparaten door de inzet van de juiste technologie en beleid.
 • Ga aan de slag
  Om aan de slag te gaan met jouw digitale transformatie, door de inzet van de Managed Desktop, zijn er enkele voorwaarden waar je aan dient te voldoen.

‘4000 storingen met downtime tot gevolg worden elk jaar vermeden vanwege verbeterde analyse- en beveiligingsfuncties’

Download het whitepaper via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Download het whitepaper via het formulier onderaan deze pagina.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This