Managed Desktop

Met de managed desktop van ITON optimaliseer je de gebruikerservaring van jouw medewerkers. Door aan alle voorwaarden te voldoen van een goede managed desktop bevorder je het online samenwerken met collega's en kunnen je medewerkers online veilig bestanden delen met anderen. IT moet betrouwbaar en veilig zijn, zodat jouw IT waarde oplevert voor jouw bedrijf.

Ga naar downloadformulier Whitepaper Managed Desktop

Het antwoord op de digitale transformatie

In een tijd waarin de wereld digitaal transformeert is het lastig om door de bomen het bos te blijven zien. Juist in deze tijd is het belangrijk jouw huidige werkplek en bijbehorende technologie tegen het licht te houden. Je hebt te maken met een nieuwe generatie werknemers, een nieuw speelveld door de komst van nieuwe spelers, zwaardere wetgeving, met de AVG (datalek) en klanten die veeleisender worden.

De managed desktop helpt je dergelijke uitdagingen aan te gaan, jouw gebruikers te verrassen en tijd vrij te maken voor jouw IT-personeel om zich te concentreren op innovatieve projecten die jouw kernactiviteiten verbeteren.

De Managed Desktop van ITON

De Managed Desktop van ITON zorgt voor een ultieme werkplekervaring, veilig en betaalbaar. Dit doen we met de inzet van cloud intelligence, geïntegreerde software en services en kundige ondersteuning van onze experts te combineren in één maandelijkse oplossing voor jouw organisatie. De Managed Desktop van ITON maakt gebruik van de ingebouwde technologie van Microsoft 365.

Dit kan je een behoorlijke kostenbesparing aan apparaatskosten opleveren gedurende de levensduur van jouw hardware. Met de keuze voor Managed Desktop van ITON kies je automatisch voor Windows als service en Office als service. Hierdoor wordt jouw apparaat elk half jaar voorzien van de laatste Windows versie zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. 

Ga naar downloadformulier whitepaper Managed Desktop

Vergroot jouw productiviteit

Een geweldig apparaat alleen is niet voldoende voor een geweldige gebruikerservaring. Standaard worden geavanceerde productiviteits- en samenwerkingstool via Microsoft 365 toegevoegd aan de Managed Desktop van ITON. Daardoor kun je altijd en samenwerken met collega's, online bestanden delen met anderen en deze samen bewerken, online vergaderen via digitale whiteboards en snel communiceren met collega's via chat, audio en/of video gesprekken. Dit dankzij de technologie van Microsoft Teams.

Beveiliging als hoeksteen

Veiligheid is de hoeksteen van een goed werkplekconcept. Veel van onze energie gaat dan ook naar het veilig houden van jouw apparaten door de inzet van de juiste technologie en begeleid. Door de keuze voor Microsoft (ITON is Microsoft partner) te combineren met onze dienstverlening voldoe je meteen aan de meeste vereisten voor beveiliging van jouw werkplek die door de wetgever en jouw accountant worden gesteld. Door de compliance standaarden van Microsoft weet je dat je gebruikmaakt van een veilig platform.

Whitepaper Managed Desktop

Wil je weten wat de voordelen zijn van een Managed Desktop en wat dit voor jou kan betekenen, download dan onze whitepaper Managed Desktop. In de whitepaper gaan we dieper in op de bovenstaande punten en behandelen we onderstaande onderwerpen, zodat jij daarna weet wat je moet doen om aan de slag te gaan met de managed desktop.

  • Het voordeel van de laatste technologie
  • De voordelen van een managed desktop
  • Een goed werkplekconcept
  • Aan de slag

Ontvang de whitepaper door het onderstaande formulier in te vullen.