Selecteer een pagina
Koppel apps aan Microsoft Teams
Koppel apps aan Microsoft Teams

De kracht van Microsoft Teams zit in de flexibiliteit van het platform en dat het op maat is in te richten. Zo kun je gebruik blijven maken van apps die jij en je team gebruiken om optimaal samen te werken. Dit is niet alleen het geval bij apps van Microsoft 365, maar ook bij die van andere leveranciers.

Honderden koppelingen

Op dit moment kun je met Microsoft Teams al gebruik maken van honderden koppelingen en integraties met apps. Bijna elke dag worden nieuwe apps toegevoegd in de Teams Store. Wanneer je de rechten van teambeheerder hebt, kun je vanuit de Teams Store applicaties aan je team toevoegen. Technische kennis is daarvoor niet benodigd.
Apps Microsoft Teams

Apps via tabs

Je hebt verschillende mogelijkheden om koppelingen met apps zichtbaar te maken. Eentje daarvan is de categorie ‘tabs’. Wanneer je voor deze optie kiest, dan krijgt de app een eigen tabblad in het teamkanaal. In dit tabblad kun je de app gebruiken zonder deze afzonderlijk te moeten openen.

Connectors

Naast ‘tabs’ kun je ook kiezen voor koppelingen via connectors. Bij deze manier stuurt een connector meldingen van een externe applicatie als chatberichten rechtstreeks naar een kanaal. Ieder teamlid kan in het gespreksoverzicht deze berichten zien en volgen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Microsoft Teams of het toevoegen van apps? Neem dan via het formulier aan de linkerkant contact met ons op en een specialist zal je zo snel mogelijk van een passend antwoord voorzien.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This