Selecteer een pagina
ITON verkrijgt Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop
ITON verkrijgt Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop

Met trots delen we mee dat wij de Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop hebben behaald. Dit is het resultaat van het doorlopen van een audit, waarin Microsoft heeft gezien dat ITON een uitstekende partner is met kennis, ervaring en expertise op het gebied van de Windows Virtual Desktop.

Wereldprestatie

Het behalen van de advanced specialization mag je gerust een prestatie van wereldformaat noemen. Wereldwijd zijn er slechts 40 organisaties met een dergelijke status. Naast de audit van Microsoft moet je een Gold Cloud Platform competentie hebben en moesten we aantonen dat we minimaal vijf werknemers met specifieke Azure & Microsoft 365 certificaties bezitten.

“Het behalen van de advanced specialization was met zekerheid allesbehalve een walk in the park. Wij mogen trots zijn op het enthousiasme van de auditor waarmee hij te kennen gaf onder de indruk te zijn van de hoge mate van standaardisatie en de kwaliteit van onze automatisering. Daar kunnen onze klanten oprecht van profiteren”, aldus Patrick Menkehorst, kwaliteitsmanager bij ITON.

Wij behoren nu tot één van de vier partijen in Nederland die over een Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop beschikken. Alleen partners die voldoen aan strenge criteria – en die ook slagen voor een door een derde partij uitgevoerde audit – kunnen de specialization verdienen. Het toont aan dat wij een volwassen, repeteerbaar proces hebben.

Wat is WVD

De Windows Virtual Desktop, wat de Azure Virtual Desktop gaat heten, is een oplossing om medewerkers op afstand veilig te laten werken. Dit is voor de meeste organisaties een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering geworden.

Windows Virtual Desktop neemt veel belemmeringen weg. Voor steeds meer mensen is werken vanaf de eigen laptop de meest logische keuze, terwijl anderen de voorkeur geven aan een volledig beheerde virtuele desktop.

Dankzij de inzet van Remote Apps vanuit de Windows Virtual Desktop technologie krijgen jouw medewerkers de mogelijkheid beide werkplekken naadloos te integreren. Traditionele applicaties worden aangeboden vanuit de cloud, maar staan ook gewoon in het startmenu van de lokale werkplek en werken direct samen met de lokale werkplek.

Werken jouw gebruikers liever volledig vanuit de cloud? Dan kan Windows Virtual Desktop eenvoudig worden ingezet om een volledig afgeschermde werkplek te bieden, die vanaf elk apparaat en op elke locatie in de wereld op dezelfde uniforme wijze gebruikt kan worden.

ITON heeft de Windows Virtual Desktop technologie op een zeer succesvolle wijze weten te integreren in de Cloud Desktop, waarmee organisaties voor een vaste prijs per maand onbeperkt toegang krijgen tot een volledige virtuele werkplek.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Windows Virtual Desktop en sparren met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This