Selecteer een pagina

IBI Services

Informatieveiligheid stopt niet zodra verbeteringen zijn doorgevoerd. Met IBI Services helpen wij organisaties om informatieveiligheid continu inzichtelijk te houden in een gebruiksvriendelijk dashboard, worden dagelijkse controles uitgevoerd, ontwikkelen we de Baseline voortdurend en voeren we periodiek uitgebreide analyses uit.

IBI Services

Informatieveiligheid is geen project, maar een continu proces. Niet alleen verandert de wereld razendsnel, er ontstaan continu nieuwe dreigingen waaraan het hoofd moet worden geboden. Ook weten we dat informatieveiligheid uitsluitend op een hoog niveau blijft als periodiek aandacht wordt gegeven aan het onderwerp.  Daarom hebben we de IBI Services geïntroduceerd.

Inzichtelijk dashboard

Met de IBI Services dragen we zorg voor continue aandacht aan het onderwerp. Allereerst doen we dit door een dashboard ter beschikking te stellen waarin precies kan worden gezien hoe de actuele stand van zaken is op het gebied van de informatieveiligheid van de organisatie. In het dashboard is te zien welke maatregelen zijn genomen en wordt doormiddel van scores bijgehouden hoe de veiligheid binnen de organisatie zich ontwikkelt.

Continue ontwikkeling

Daarnaast vinden er continu diverse controles plaats van de technische maatregelen, waardoor je op dagelijkse basis de veranderingen kunt zien.

Omdat ons security team het gehele jaar door de best practices bijhoudt en weet wat er speelt, wordt de IBI Baseline continu bijgewerkt. Door gebruik te maken van IBI Services weet je wat er speelt en kan jouw organisatie direct inspelen op de veranderingen.

Uitgebreide periodieke analyse

Onderdeel van de IBI Services is een periodieke analyse van de vastgestelde maatregelen. Afhankelijk van het abonnement voeren we periodiek een uitgebreide controle uit, waarbij de vastgestelde verbeteracties opnieuw worden getoetst. Ook wordt het informatieveiligheidsplan herzien en wordt de baseline voor de komende periode besproken. Indien gewenst kan er ook periodiek een hernieuwde workshop worden uitgevoerd waarin de principes en het strategisch beleid opnieuw worden vastgesteld.

Als eerste op de hoogte rondom security?

Ontvang als eerste al onze security updates in je mail!

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This