Contact Support

De ITON zomer IT Health Check

We horen de spotjes dagelijks – ze adviseren ons niet op vakantie te gaan zonder onze auto eerst grondig te laten nakijken. En net zoals vakantiegangers afhankelijk zijn van een goed functionerende auto zijn organisaties afhankelijk van goed functionerende IT systemen.

Vaak is het tijdens de zomer rustig op kantoor; de perfecte tijd om de IT infrastructuur na te laten kijken. Daarom biedt ITON de IT zomer health check aan. Sluit de huidige IT infrastructuur nog voldoende aan bij de wensen van jouw gebruikers?

Problemen met een verouderde IT infrastructuur

Een verouderde IT infrastructuur kan leiden tot onveilige situaties en gaat vaak ten koste van de productiviteit. Met onze zomer IT Health Check weet je binnen één dagdeel gelijk hoe jouw IT Infrastructuur ervoor staat.

Is de hardware aan vervanging toe? En als dat het geval is, is het misschien verstandig om de stap te maken naar de cloud? Wat is de status van jouw licenties? Welke bedreigingen zijn er nu voor jouw infrastructuur? Allemaal belangrijke vragen waarop je antwoord krijgt met de zomer IT Health Check van ITON

Met de informatie van onze consultants is het mogelijk om slimme keuzes te maken, zodat je de continuïteit en kwaliteit van jouw IT infrastructuur veilig stelt.

Duidelijk in kaart

Voor slechts €250,- komt een ITON consultant één dagdeel langs en brengt acute problemen in kaart. Maak vandaag nog een afspraak en je weet zeker dat jouw IT infrastructuur klaar is voor de toekomst. 


Meld je aan voor de IT Health Check