Selecteer een pagina

Innovatie
Services

Met de inzet van kennis en ervaring komt technologie echt tot leven en ontstaat een blijvende voorsprong op de concurrentie. Daarmee creëren we met onze innovatie services blijvende waarde voor jouw organisatie.

Innovatie Services

Managed Services

Cloud Services

Innovatie Services

Security Services

Succesvolle organisaties kijken niet alleen naar het nu, maar zijn continu bezig met de mogelijkheden van de toekomst en hoe deze kunnen bijdragen aan het dagelijks werk. Succesvolle organisaties zijn dan ook continu bezig met innoveren. Innovatie betekent letterlijk: vernieuwen. Vaak wordt innovatie geassocieerd met het kijken naar de allernieuwste technologie die de markt over 5 jaar drastisch gaat veranderen.

In de praktijk blijkt dat bij de meest innovatieve organisaties maximaal 10% van de tijd aan dit type innovatie wordt besteed. Voor de meeste organisaties is innovatie veel kleiner en kan dit veel dichter bij huis worden gezocht. Innovatie gaat in onze ogen over het continu aanbrengen van kleine en iets grotere aanpassingen om daarmee de organisatie continu te verbeteren.

Innovatie niet vanzelfsprekend

Als je continu wil verbeteren, heb je wel de juiste organisatie en expertise voor nodig. Continu innoveren vraagt nogal wat van de bestaande operatie. Innovatie vraagt niet alleen extra tijd van jouw medewerkers, die er waarschijnlijk niet is. Wat te denken van expertise, kennis en kunde?

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie kan blijven innoveren, zonder dat dit ten koste gaat van de bestaande bedrijfsvoering. Door de combinatie van expertises helpen we jouw organisatie om daadwerkelijk blijvende waarde te creëren.

Samen met onze Customer Succes Managers bespreken we op regelmatige basis wat innovatie betekent voor jouw organisatie. Eens per maand of kwartaal bespreken we de visie, bepalen en/of herzien we doelstellingen en leggen we in een flexibele roadmap vast welke verbeteringen de komende tijd daadwerkelijk waarde creëren voor jouw organisatie. Uiteraard met continue aandacht voor de stand van de techniek, de mate waarop technologie wordt geadopteerd en meetbare resultaten uit vorige aanpassingen.

Daadwerkelijk verbeteren

De praktijk leert dat de meeste verbetering klein van aard zijn. Onze experts kunnen deze dan ook snel, gestructureerd en vooral inzichtelijk voor jouw organisatie doorvoeren. Neemt de complexiteit toe? Dan formeren we een projectteam en zorgen we er gezamenlijk voor dat de verbetering op een vlekkeloze wijze wordt doorgevoerd.

Alle verbeteringen voeren wij uiteraard door met aandacht voor de techniek, maar vooral met aandacht voor de bruikbaarheid. Wij geloven dat technologie pas echt waarde creëert als deze op de juiste wijze wordt toegepast. Aandacht voor adoptie en bruikbaarheid van de technologie is daarom een vast onderdeel van elke wijziging die wij doorvoeren.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This