Iets met cloud?

Denkt u na over het inzetten van cloud oplossingen, maar weet u niet precies wat de impact voor uw organisatie is? Of onderzoekt u de mogelijkheden van de cloud, maar weet u niet welke vorm het beste bij uw organisatie past. Public, private, hybride of toch een eigen cloud?

Cloud DNA Check

Om organisaties te helpen bij het maken van de juiste keuzes hebben wij de Cloud DNA Check ontwikkeld. Na het beantwoorden van de vragen wordt er een persoonlijk rapport gegenereerd. Hierin vindt u terug waar u zich op de route bevindt. Waar liggen de sterke punten van de organisatie en waar is nog werk te verzetten? Met deze gratis online tool krijgt u snel inzicht in waar u staat en of uw organisatie er klaar voor is. Wij in ieder geval wel!

ITON Cloud Suite

Wij hebben onlangs ons complete cloud aanbod vernieuwd met de introductie van de ITON Cloud Suite. Een volledig hybride cloud aanbod, waaruit u zelf de diensten kunt selecteren die bij uw organisatie(doelstellingen) passen.

Radiocommercial

Meer informatie?

Benieuwd naar wat ITON voor u kan betekenen? Bel naar 088 - 070 06 00 of laat hieronder uw contactgegevens achter. Eén van onze accountmanagers neemt contact met u op.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn Delen op Google+