Selecteer een pagina
Hybride vergaderen? Dat vraagt om Microsoft Teams Rooms!
Hybride vergaderen? Dat vraagt om Microsoft Teams Rooms!

Een deel van de projectgroep werkt thuis, het andere deel werkt op kantoor. Dat zal steeds vaker de nieuwe norm gaan worden, ook nadat we allemaal gevaccineerd zijn en corona weer verdwenen is. Hybride vergaderen, zowel vanuit een vergaderzaal als thuis, gaat daarom vaker plaatsvinden. Maar hoe houd je iedereen betrokken en zorg je voor de juiste vergaderfaciliteiten?

Hoe digitaal is de vergaderzaal?

Mogelijk herken je de situatie dat je vanaf je thuiswerkplek een Microsoft Teams vergadering hebt met een aantal klanten die samen in een vergaderruimte zitten. Helaas moet je even wachten. Het geluid is slecht, er zijn problemen met de verbinding, of het lukt aan de andere kant van de lijn niet om een digitaal beeldscherm aan te sluiten op de laptop of MacBook. Dan toch allemaal maar naar het eigen scherm kijken. De vergaderzaal blijkt toch iets minder digitaal te zijn ingericht dan verwacht. Ditzelfde scenario kan natuurlijk een klant ook overkomen zijn toen hij of zij deelnam als ‘guest’ in jouw vergadering.

Microsoft Teams Rooms, online vergaderen alsof je erbij bent

Met Microsoft Teams Rooms digitaliseer je de vergaderzaal en kunnen klanten, collega’s, prospects of partners online deelnemen aan een vergadering alsof ze erbij zijn. Waarom deelnemers een veel betere ervaring hebben en professioneel met elkaar samenwerken heeft onder andere met de volgende voordelen te maken:

  • Een hoge HD audio- en videokwaliteit;
  • Er wordt een digitaal beeldscherm meegeleverd (Avocor WCD)die integreert met Windows 10, Office 365 (dus ook Teams) en het samenwerken verbetert en versnelt;
  • Bij Rooms wordt ook de Logitech Tap interactieve 10 inch touch bediening geleverd die fungeert als universele controller in de vergaderzaal. Daarmee kun je met één simpele druk op de knop content delen met alle mensen die thuis of onderweg deelnemen en mute instellingen regelen;
  • Geen gedoe meer met onbegrijpelijke afstandsbedieningen van beamers of geluidsinstallaties. Want hoe vaak liet je toch even een technische collega meekijken of had je stress voorafgaand aan je presentatie omdat iets niet werkte?

Maak van elke ruimte een vergaderzaal

Alle componenten van Microsoft Teams Rooms zijn te verplaatsen en dat is handig! Nu pas gaan organisaties namelijk wennen aan het hybride vergaderen. Of er gemiddeld groepen van 5 of 15 mensen op kantoor zullen zijn is onbekend. Daarom zit je niet meer vast aan één ruimte maar kun je op elk moment de beschikbare vierkante meters gebruiken als vergaderzaal. Bedrijven gaan met Microsoft Teams Rooms dus ook effectiever om met de beschikbare ruimte.
Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This