Selecteer een pagina
HR Manager
HR Manager

Samen met zeventig ontzettend leuke collega’s zijn wij al meer dan veertig jaar één van de meest moderne serviceproviders van Nederland. Samen werken we keihard om continu waarde te creëren voor onze klanten. En dat is het wel lekker dat alle personele zaken gewoon geregeld zijn en het leuk is en blijft om voor ITON te werken 

Maar zoals met alles, gaat dat niet vanzelf. Daarom zoeken we een echte HR topper die het gewoon regelt. Een topper die niet alleen kennis van zaken heeft, vooruit kan denken en het overzicht kan bewaren in de dagelijkse dynamiek die personeel met zich meebrengt, maar ook vooral een topper die niet bang is om met de voeten in de klei te staan en de handen vuil te maken. Kortom een echte allrounder met een vleugje humor en een heleboel relativeringsvermogen 

Wat ga je doen

Want wat we van je verwachten is niet mals.  

Als HR Manager ben je eindverantwoordelijk voor een gedegen en complete personeelsadministratie en zorg je voor een tijdige en correcte naleving van diverse administratieve HR Processen zoals de salarisverwerking en de administratieve afhandeling van instroom, doorstroom en uitstroomprocessen. We vragen je ook om hier kritisch naar te kijken en te zorgen dat dit lekker aansluit op de rest van de processen. Hierbij hou je uiteraard rekening met ISO 27001 en de AVG.  

Je adviseert, begeleidt de directie en de MT leden over juridische mogelijkheden en onmogelijkheden voor wat betreft arbeidsrecht, AVG en de wet zorg en zekerheid arbodiensten. Ook adviseer je de directie over organisatiestructuren en verandermanagement bij herstructurering van het bedrijf. 

We willen ook dat je je bemoeit met kennismanagement. Je bent verantwoordelijk voor het training & ontwikkelingsbeleid waarbij je samen met de managers rekening houdt met diverse partner statussen en certificeringen. Je overziet de kennisontwikkeling en adviseert over de ontwikkeling van softskills binnen de organisatie. 

Daarmee zijn we er nog niet. Je houdt je actief bezig met preventie, registratie en begeleiding rondom ziekteverzuim. Je overziet de afhandeling van alle werkzaamheden rondom arbeidscontracten en je stuurt externe recruiters aan rondom werving en selectie. Ook doe je de eindcontrole op betalingen en goedkeuringen van salarissen, bonussen en declaraties. En houd je grip op alles rondom de pensioenen  

Dan maak en onderhoud je bedrijfsbeleid op het gebied van personeel en organisatie in de vorm van het medewerker handboek, leaseregeling, kostenregeling, pensioenafspraken en overige zaken betreffende medewerkers van ITON. En als je dan nog tijd over hebt (en dat maak je natuurlijk) vragen we je ook nog om mee te denken in het “fun” beleid van ITON en je steentje bij te dragen aan prettige en effectieve communicatie in het bedrijf. 

Gelukkig hoef je niet alles alleen te doen. Je krijgt in je dagelijks werk hulp van een HR medewerker die je kan ontlasten van een hele boel werkzaamheden. Uiteraard verwachten we dan weer wel dat je deze op een coachende wijze aanstuurt om zo het maximale uit het team te halen. 

Kortom, eigenlijk vragen we je gewoon dat te doen wat van elke echt goede HR Manager wordt verwacht: zorgen dat alles lekker geregeld is. 

Wij vragen

Vooral passie, creativiteitrelativeringsvermogen en vooral een handen uit de mouwen mentaliteit. 
Dat betekent: 

 • Een open mind en een honger naar continue verbeteren; 
 • Een helikopterview en het vermogen om chaos te voorkomen in een dynamische organisatie; 
 • Goede communicatievaardigheden; 
 • Accuraat, stipt en service– maar vooral resultaatgericht; 
 • Ervaring met werken in een klein team; 
 • Een hoge mate van zelfstandigheid; 
 • Passie en energie (en een beetje humor); 
 • Minimaal 32 uur per week van je tijd om deze baan tot een echt succes te brengen. 

Daarnaast is het handig als je voldoende kennis hebt, zodat je ook snel aan de slag kan: 

 • Een afgeronde hbo (IT) opleiding op het gebied van HR (en bijpassend werk- en denkniveau); 
 • Minimaal 7-9 jaar relevante werkervaring op het gebied van HR en personeelszaken; 
 • Juridische kennis en affiniteit op het gebied van Arbo en OR; 
 • Relevante kennis van de laatste trends in het vakgebied. 

Denk je dat je de kennis niet hebt, maar kun jij ons overtuigen dat dat allemaal geen probleem is, dan ben je meer dan welkom om het te proberen! 

Wij bieden

We weten dat we veel van je vragen en daarvoor mag je ook iets terug verwachten. Daarom hebben we een paar voordelen voor jou: 

 • Een prima salaris met pensioenregeling; 
 • De kans om je in een razend tempo te ontwikkelen; 
 • De mogelijkheid om samen te werken met ontzettend leuke en slimme collega’s; 
 • De waardering van deze zelfde collega’s omdat jij er voor zorgt dat zij gelukkig zijn; 
 • De uitdaging om samen met het team HR tot bloei te laten komen. 

Geïnteresseerd?

Solliciteren op deze functie kan via pz@iton.nl. Heb je vragen, of heb je geen zin om de gebaande paden te volgen? Neem dan rechtstreeks contact op met Bob Schrauwen via email (bob.schrauwen@iton.nl). 

Als eerste op de hoogte

Abonneer op onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This