Selecteer een pagina
Hoe lang zit een cybercrimineel al in jouw bedrijfsnetwerk?
Hoe lang zit een cybercrimineel al in jouw bedrijfsnetwerk?

Wie denkt dat een cybercrimineel op tijd wordt opgemerkt kan van een koude kermis thuiskomen. In een artikel* van Techzine valt te lezen dat het gemiddeld 11 dagen duurt en dat de langst onopgemerkte inbraak maar liefst 15 maanden duurde. Weet je echt zeker dat dit niet bij jou kan gebeuren? Zo niet, dan is het hoog tijd om cyberdreigingen eerder op te merken.

Defensieve oplossingen in overvloed

Er bestaan een groot aantal defensieve oplossingen om het cybercriminelen moeilijker te maken. Op zich is dat goed nieuws, maar het kan ook verwarrend zijn. Wat werkt en past bijvoorbeeld voor jouw organisatie het beste? Denk daarbij bijvoorbeeld aan een basisoplossing zoals Microsoft Defender Antivirus. Wil je iets tegen phishing doen, dan kan je Defender for Office 365 gebruiken. Wie een complete eindpuntbeveiligingsoplossing wil, waarmee apparaten beter beveiligd zijn tegen ransomware, malware, phishing en andere cyberdreigingen, kiest voor Microsoft Defender for Endpoint. Daarnaast is er ook Microsoft Defender voor Cloud, wat voorheen bestond uit Azure Security Center en Azure Defender for Storage. Ben je voldoende op de hoogte van al die verschillende defensieve mogelijkheden? We helpen je graag om inzicht te verkrijgen.

Doe mee met het webinar: Zo wapen jij je beter tegen cybercriminaliteit

Onze collega Jacco Wildeman, Certified Information Systems Security Professional (CISSP), zal toelichten hoe organisaties zich nog beter kunnen wapenen tegen cyberdreigingen. Deze workshop is bedoeld voor CIO’s, CSO’s, IT managers, IT medewerkers en anderen die verantwoordelijkheid dragen voor een digitaal veilige werkomgeving.

Schrijf je
hier in om cybercriminaliteit veel eerder op te merken en te voorkomen. In dit webinar vertellen wij wat de verschillende oplossingen van Microsoft Defender voor je kunnen betekenen en wat het beste bij jouw bedrijf past.

Wat kun je onder andere verwachten?

  • Een overzicht van diverse Microsoft Defender oplossingen.
  • Voorbeelden hoe moderne werkplekken en (cloud) resources beter beschermd worden.
  • Het verduidelijken van de werking van Microsoft intelligentie met behulp van AI.
  • Aanbevelingen en mogelijkheden om de beveiliging van je organisatie te optimaliseren.
  • Inzicht in hoe je beveiligingsproblemen kunt inperken door aanvalsoppervlakken te verminderen. (Attack Surface Reduction)
Wereldwijd nemen cyberdreigingen toe. Daarom is ieder bedrijf erbij gebaat om cybercriminelen niet na maanden, maar nog dezelfde dag of minuut te betrappen. Dat alleen is al een reden om deel te nemen aan onze workshop.

Graag tot ziens.

*Klik
hier voor de gebruikte bron.
Jacco Wildeman

Jacco Wildeman

Technisch Consultant

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This