Selecteer een pagina
Het is bijna zover: ITON gaat over naar Ekco
Het is bijna zover: ITON gaat over naar Ekco
Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat ITON is overgenomen door Ekco. We zijn aangekomen bij het moment dat we ons gereed maken voor de eerste zichtbare veranderingen. ITON zal namelijk in drie fases overgaan in Ekco. Hieronder vind je een overzicht van de plannen.

Fase 1

De eerste veranderingen zullen binnenkort zichtbaar worden. We beginnen medio januari met de ITON mailboxen uit te faseren. Deze worden als eerste gemigreerd naar Ekco. Dat betekent dat je vanaf 14 februari onze mails vanaf het Ekco domein (@ek.co) ontvangt. De inhoud van onze communicatie zal blijven zoals je gewend bent. In deze eerste fase gaan ook docs.iton.nl en mijn.iton.nl over naar Ekco. De informatie van deze twee platformen zijn dan te vinden in één overzichtelijk portal: Ekco Sphere. Deze is speciaal voor onze klanten gecreëerd en gaat iedereen nog makkelijker van inzicht en informatie voorzien. Onze klanten die overgaan naar de Ekco Sphere zullen hierover afzonderlijk geïnformeerd worden.   Een andere verandering die je gaat merken is wanneer je naar ons belt. Wij nemen dan als Ekco de telefoon op. Onze telefoonnummers, adresgegevens en de bekende gezichten zullen wel hetzelfde blijven. Het enige wat verandert is ons jasje.  

Nieuwsbrieven

Vanaf februari gaan wij onze nieuwsbrieven en webinar uitnodigingen vanuit Ekco versturen.

Fase 2

In de tweede fase zal de ITON website overgaan naar de Ekco website. De meeste content zal overgaan naar de Ekco website. Mocht je behoefte hebben aan specifieke informatie van de ITON website en deze niet vinden op de Ekco website, dan kun je ons daarvoor benaderen. We zorgen ervoor dat de content van de ITON website raadpleegbaar blijft. 

Fase 3

In de derde fase zal het ITON kantoor een rebranding krijgen. Dit betekent dat op dat moment de laatste verwijzingen naar ITON verdwijnen. Zodra ons kantoor een face-lift heeft gehad, ben je van harte welkom om het resultaat te komen bekijken.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze mail vragen hebben, dan kun je die stellen door contact met ons op te nemen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This