Selecteer een pagina
Het hybride werken is hier om te blijven
Het hybride werken is hier om te blijven

Hybride werken, dat was lange tijd iets voor in de verre toekomst. De hybride werkplek is door de recente ontwikkelingen echter sneller en eerder ingeburgerd dan verwacht. Hybride werken is hier om te blijven. Als organisatie wil je daar op inspelen met een hybride kantoor.

Je medewerkers willen steeds meer vrijheid als het gaat om waar en wanneer ze werken. De genoemde flexibiliteit zal niet voor iedereen werken, maar de verwachting is dat het grootste gedeelte van de werknemers na de coronaperiode en na te zijn gevaccineerd niet teruggaat naar volledig werken op kantoor.

 

Wat betekent dit voor mijn werkplek?

De hybride werkplek zorgt voor meer beweging tussen afdelingen. De stroom van mensen naar kantoor zal inconsequent zijn, met sommige dagen meer activiteit dan andere dagen. Het kantoor gaat voor verschillende doeleinden dienen.

Medewerkers kunnen liever naar kantoor komen omdat ze denken dat dat de productiviteit en samenwerking ten goede komt. Daarnaast kan het ook zijn dat personeel liever naar kantoor komt vanwege de internetverbinding en om privé en werk te kunnen scheiden.

Er blijven dus voldoende redenen om naar kantoor te komen. Je wilt er echter voor zorgen dat mensen die de voorkeur geven aan werken op afstand volledig kunnen deelnemen aan samenwerkingen en vergaderingen. De technologie op kantoor kan daarvoor zorgen.

 

Begin bij je vergaderruimtes

Om je organisatie zo goed mogelijk samen te laten werken in een hybride omgeving adviseren wij je als eerste om je vergaderruimtes om te toveren tot hybride ruimtes. Dat is waar Microsoft Teams Rooms om de hoek komt kijken. Met deze oplossing zorg je voor efficiënte en actieve meetings. Lees er meer over op deze pagina: Microsoft Teams Rooms.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This