Selecteer een pagina
Handig! Het Microsoft Inspire 2021 Book of News
Handig! Het Microsoft Inspire 2021 Book of News

Microsoft Inspire is het jaarlijks terugkerende evenement van Microsoft waar de belangrijkste technologische aankondigingen gedaan worden. Dit jaar gebeurde het online en stond alles in het teken hoe technologie een centrale rol speelt in een wereldwijd herstel. De belangrijkste nieuwsitems van Microsoft 2021 staan beschreven in een interactief “Book of News”.

Enkele highlights

  • Cloud PC: Microsoft maakt per 2 augustus Windows 365 Cloud PC beschikbaar, een zakelijke dienst voor het vanaf datacenters draaien van Windows 10 en 11 op pc’s, tablets en andere systemen. Bedrijven kunnen de configuratie van systemen aanpassen aan het gebruik.
  • De nieuwe lay-out van het Office pakket van Microsoft krijgt dezelfde stijl als Windows 11.
  • Naast de aanstaande Microsoft Cloud for Sustainability en ander klimaatgericht nieuws heeft Microsoft vooruitgang geboekt in de richting van zijn doelen om Co2 negatief, waterpositief, afvalvrij te zijn en ecosystemen te beschermen. Microsoft gaat een nieuwe 24/7 oplossing testen voor het matchen van hernieuwbare energie in Nederland. Het programma zal het energieverbruik per uur in een van de datacenters in Amsterdam matchen met de Nederlandse wind op zee. 
  • Microsoft is begonnen met het testen van zijn nieuwe Office-ontwerp. De nieuwe gebruikersinterface van Office is ontworpen om te passen bij het opnieuw ontworpen Windows 11-besturingssysteem. Office Insiders hebben nu toegang tot de nieuwe gebruikersinterface om te testen, voordat deze later dit jaar beschikbaar is voor alle Microsoft 365-gebruikers.

Waar vind je alle updates van Microsoft Inspire 2021 terug?

Alle actuele Microsoft updates in het handige Microsoft Inspire 2021 “Book of News” kun je via deze link terugvinden.

MicrosoftTeams-image (1)
Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This