Selecteer een pagina
Handig! Het Microsoft Inspire 2020 Book of News
Handig! Het Microsoft Inspire 2020 Book of News

Microsoft Inspire is het jaarlijks terugkerende evenement van Microsoft waar de belangrijkste technologische aankondigingen gedaan worden. Dit jaar gebeurde het online, vanwege corona, en stond alles in het teken van opnieuw samen de wereld vormgeven. De belangrijkste nieuwsitems van Microsoft 2020 staan beschreven in een interactief “Book of News”.

Enkele highlights

  • Azure Migrate. Hiermee wordt de migratie van on-premises omgevingen naar de Azure Cloud nog eenvoudiger gemaakt. Dit geldt bijvoorbeeld voor servers, databases, web toepassingen, virtuele bureaubladen en grote hoeveelheden gegevens. Daarnaast bestaat Azure Migrate uit uitgebreide mogelijkheden voor detectie en evaluatie en houdt het de kosten van migratie onder controle met kostenoptimaliseringsfuncties.
  • Microsoft Endpoint DLP (Data Loss Prevention). Deze oplossing combineert services zoals Microsoft Intune, Windows Autopilot en Configuration Manager om gegevens nog beter te beschermen. De nieuwe realiteit van het grote aantal werknemers dat voor onbepaalde tijd vanuit huis of andere afgelegen locaties werkt, heeft opnieuw de nadruk gelegd op het bieden van sterke en gecoördineerde bescherming voor de eindpunten die ze dagelijks gebruiken.
  • Microsoft Lists. Dit is een Microsoft 365 app die helpt bij het bijhouden van informatie en het organiseren van werkzaamheden. Het is beschikbaar in Microsoft Teams en een Lists mobiele app voor iOS wordt later dit jaar verwacht, zodat iedere gebruiker deze functionaliteit ook vanaf de smartphone kan gaan gebruiken. Microsoft Lists is voorzien van diverse sjablonen, van voorraadbeheer tot het maken van reisschema’s voor evenementen. Natuurlijk kunnen gebruikers ook zelf sjablonen aanmaken.
  • Een nieuw ontworpen Yammer, met een opnieuw ontworpen gebruikerservaring voor zowel web als mobiel, gebouwd met het Fluent Design System, zit boordevol nieuwe functies en integraties die een nog betere samenwerking in Microsoft 365 mogelijk maakt. Yammer levert bijvoorbeeld meer dan een dozijn oplossingen op het gebied van spraak (voice).

Waar vind je alle updates van Microsoft Inspire 2020 terug?

Alle actuele Microsoft updates in het handige Microsoft Inspire 2020 “Book of News” kun je via deze link terugvinden.

De wereld samen opnieuw vormgeven

Wie echt alles wil weten over de manier waarop Microsoft investeert om de wereld samen opnieuw vorm te geven adviseren wij om hieronder naar de aansprekende Microsoft Inspire 2020 video van Satya Nadella te kijken, CEO van Microsoft.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This