Bereken de cloud

Mooi om te zien dat je benieuwd bent naar de kosten van jouw IT per maand. In onze sessie 'Bereken de cloud' laten we onder andere zien wat Azure voor jouw organisatie kan betekenen, maar maken we ook een snelle berekening van wat de kosten voor jou zullen zijn.

Bij ITON plaatsen we onze klanten steeds vaker volledig in Microsoft Azure, de ITON Workspace. Een stap waarbij veel winst valt te behalen voor de meeste organisaties. Want het zelf beheren en onderhouden van hard- en software is geen must meer, we willen voornamelijk snel aan de slag. ITON houdt daarom een sessie om je meer te vertellen over Azure, specifiek gericht op jouw organisatie.

De sessie wordt aangepast aan jouw behoeften. Je kunt daarvoor je eigen case insturen via het aanmeldformulier. Bij het achterlaten van het aantal werkplekken en applicaties kunnen wij voor jou een snelle berekening maken en dat behandelen als case tijdens de sessie. De eerste drie cases die worden ingestuurd ontvangen een ITON-drone.

We hebben voor een inspiratievolle omgeving gekozen om deze kennissessie te houden. We zitten op woensdag 8 mei in de boardroom bij Munsterhuis Sportscars in Hengelo. Bij de sessie hoort ook een rondleiding door het bedrijf.

Datum: woensdag 8 mei
Tijdstip: 15:00 - 17:30 uur
Locatie: Munsterhuis Sportscars (7554 NG, Hengelo)

Aanmelden kan via onderstaand formulier. We zien je graag tijdens de sessie 'Bereken de cloud'.