VxRail Experience Workshop

Goed om te zien dat je interesse hebt in de eendaagse workshop van ITON, Tech Data en Dell EMC over de VxRail. We hebben drie twee data voor je beschikbaar om je voor in te schrijven.

  • Donderdag 30 januari VOL
  • Donderdag 5 maart
  • Donderdag 24 september

Schrijf je in

Het doel van de workshop

Het doel van de workshop is om je de voordelen en de belangrijke technologie van de Dell EMC VxRail en VMware vSAN platformen te laten ervaren. De workshop bestaat uit praktijkgerichte opdrachten doormiddel van demo pods die zijn ontworpen om jou de management mogelijkheden van VxRail en VSAN bij te brengen.

De oplossingsgerichte workshop is ontworpen voor datacenter architecten en senior engineers van eindgebruikers, die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van datacenteroplossingen danwel span-compute, netwerk en opslag.

Programma

De Experience Workshop bestaat uit twee delen. In de ochtend zal Dell je meenemen in trends en ontwikkelingen op het gebied van multi cloud, emerging technologies, hyperconverged en uiteraard de VxRail. ITON gaat vervolgens dieper in op de VxRail. Na de lunch hebben we een VxRail Deepdive. Dan komt de architectuur en de sizing van de VxRail ten tafel en mag je zelf met je handen aan de knoppen zitten tijdens de interactieve demo. Na afloop is er tijd en ruimte voor vragen. Bovendien maakt een rondleiding bij BIT deel uit van de Experience Workshop. Zo staat bij BIT onder meer de VxRail van AgruniekRijnvallei, een klant van ITON.

Waarom een VxRail?

De VxRail biedt organisaties kostenbesparende en eenvoudige oplossingen om een VMware omgeving te vereenvoudigen en uit te breiden. De VxRail is de nieuwe standaard voor hyperconverged infrastructuurtoepassingen in een tijd waarin organisaties op zoek zijn naar IT-oplossingen die de IT-omgeving vereenvoudigen en verbeteren.

Schrijf je in

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De oplossingsgerichte workshop is ontworpen voor datacenter architecten en senior engineers van eindgebruikers, die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van datacenteroplossingen, danwel span-compute, netwerk en opslag. Daarnaast is de dag uitermate geschikt voor IT-managers en senior beheerders.

Omdat we via een online omgeving je kennis laten maken met de VxRail is een eigen laptop wel benodigd om deel te nemen aan de Experience Workshop.

Locatie: 
BIT Ede
Galileïlaan 19
6716 BP Ede

Tijdstip: 10:00 - 16:00 (inclusief lunch en borrel)