Ontdek en ervaar het Modern Serverlandschap

Bij ITON merken we dat het moderne serverlandschap een actueel vraagstuk is bij veel organisaties. Voor ons een goede reden een Round Table 'Ontdek en ervaar het Modern Serverlandschap' te houden. Tijdens deze ochtendsessie gaan we dieper in op de materie. Schrijf je snel in via het formulier aan de linkerkant.

In het moderne serverlandschap staat verantwoord applicatiebeheer centraal. Maar is dat nog van deze tijd nu outsourcing, Office 365 en ISO27001 de agenda bepalen? Wat ITON betreft wel. Maar pragmatisch. Want applicatiebeheer, licentiebeheer en server beheer zijn zo essentieel als water en zuurstof voor organisaties en medewerkers die praktisch en snelle oplossingen verwachten. 

Voor wie is deze ochtendsessie bedoeld

Voor iedereen die nadenkt over moderne serverlandschappen en meer wil weten over veiligheid en het up-to-date houden van een dergelijk landschap.

Agenda

De inloop begint om 9.00 uur en de sessie start om 9.30 uur. Zoals aangeven komen tijdens de sessie alle relevante onderwerpen aan bod en is er bovendien volop ruimte om vragen te stellen.

Datum: donderdag 15 oktober 2020
Locatie: Evert van de Beekstraat 354, Schiphol (Hoofdkantoor Microsoft)
Tijdstip: 9.30 tot 12.00 uur (met aansluitend lunch)

Inschrijven voor het evenement is mogelijk via het formulier aan de linkerkant (kijk je op mobiel; dan staat het formulier hieronder).

Talking points:

  • Wat moet ik weten over applicatiebeheer?
  • Hoe ziet het moderne serverlandschap eruit?
  • Wat zijn de voordelen van virtuele servers?

Het doel van het evenement

We willen jou niet alleen uitleggen wat de voordelen zijn maar het je ook laten ervaren. Tijdens de interactieve sessie komen alle aspecten aan bod en is er bovendien ruimte om vragen te stellen.