Ontdek en ervaar het Modern Samenwerken

Bij ITON merken we dat het modern samenwerken een actueel vraagstuk is bij veel organisaties. Voor ons een goede reden een Round Table 'Ontdek en ervaar het Modern Samenwerken' te houden. Tijdens deze ochtendsessie gaan we dieper in op de materie. Schrijf je snel in via het formulier aan de linkerkant.

ITON beschikt over expertise en applicaties om je kansen op een datalek fors in te perken. Met moderne cloudoplossingen blijft modern samenwerken veilig, verrassend en lekker snel. Je organisatie en je data blijven optimaal bereikbaar. Voor jou en voor je medewerkers.

Voor wie is deze ochtendsessie bedoeld

Voor iedereen die nadenkt over moderne kantoren en meer wil weten over veiligheid en het up-to-date houden van dergelijke omgevingen.

Agenda

De inloop begint om 9.00 uur en de sessie start om 9.30 uur. Zoals aangeven komen tijdens de sessie alle relevante onderwerpen aan bod en is er bovendien volop ruimte om vragen te stellen.

Datum: donderdag 14 mei 2020
Locatie: Evert van de Beekstraat 354, Schiphol (Hoofdkantoor Microsoft)
Tijdstip: 9.30 tot 12.00 uur (met aansluitend lunch)

Inschrijven voor het evenement is mogelijk via het formulier aan de linkerkant (kijk je op mobiel; dan staat het formulier hieronder).

Talking points:

  • Wat maakt modern samenwerken zowel kansrijk als risicovol?
  • Welk risico loop je bij een datalek?
  • Hoe beperk je deze risico's?
  • Waarom er geen reden hoeft te zijn voor paniekvoetbal
  • Waar kan ik terecht voor advies bij een datalek?
  • Welke rol kunnen moderne cloudoplossingen spelen?

Het doel van het evenement

We willen jou niet alleen uitleggen wat de voordelen zijn, maar het je ook laten ervaren. Tijdens de interactieve sessie komen alle aspecten aan bod en is er bovendien ruimte om vragen te stellen.