Ontdek en ervaar het Modern Kantoor

Bij ITON merken we dat het moderne kantoor een actueel vraagstuk is bij veel organisaties. Voor ons een goede reden een Round Table 'Ontdek en ervaar het Modern Kantoor' te houden. Tijdens deze ochtendsessie gaan we dieper in op de materie. Schrijf je snel in via het formulier aan de linkerkant.

Netwerkbeheer, licentiebeheer, wifi beheer en een eigen datacenter. Moet je dat nog apart regelen nu werken in de cloud de nieuwe standaard is? Deze vraag is sneller gesteld dan beantwoord, want alles staat of valt met de strategische doelen en middelen van je organisatie. ITON haalt dit razendsnel met je boven tafel en voorziet je van de beste oplossingen.

Voor wie is deze ochtendsessie bedoeld

Voor iedereen die nadenkt over moderne kantoren en meer wil weten over veiligheid en het up-to-date houden van een dergelijk omgevingen.

Agenda

De inloop begint om 9.00 uur en de sessie start om 9.30 uur. Zoals aangeven komen tijdens de sessie alle relevante onderwerpen aan bod en is er bovendien volop ruimte om vragen te stellen.

Datum: donderdag 16 juli 2020
Locatie: Evert van de Beekstraat 354, Schiphol (Hoofdkantoor Microsoft)
Tijdstip: 9.30 tot 12.00 uur (met aansluitend lunch)

Inschrijven voor het evenement is mogelijk via het formulier aan de linkerkant (kijk je op mobiel; dan staat het formulier hieronder).

Talking points:

  • Veilig verrassend en snel samenwerken met of zonder eigen datacenter?
  • Veilig, verrassend en snel samenwerken op elke werkplek;
  • Welke rol spelen accesspoints in het moderne kantoor?
  • Waarom moet je letten bij accespoints?
  • De moderne kantooromgeving helpt je bij het behalen van je organisatiedoelen

Het doel van het evenement

We willen jou niet alleen uitleggen wat de voordelen zijn maar het je ook laten ervaren. Tijdens de interactieve sessie komen alle aspecten aan bod en is er bovendien ruimte om vragen te stellen. In de visie van ITON draagt het nieuwe werken in de moderne kantooromgeving je organisatiedoelen én je medewerkers. Veilig, versnellend en scherp. Met hart en ziel.