Ontdek en ervaar het moderne werken

Bij ITON merken we dat het moderne werken een actueel vraagstuk is bij veel organisaties. Voor ons een goede reden het evenement 'Ontdek en ervaar het Moderne Werken' te houden. Tijdens deze ochtendsessie gaan we dieper in op de materie. Schrijf je snel in via het formulier aan de linkerkant.

Eerder schreven we al de whitepaper Managed Desktop. De wensen van de eindgebruikers nemen toe. Ze willen online bestanden delen en goed kunnen samenwerken met collega's. Als organisatie hecht je daarom veel waarde aan veiligheid. Zo wil je een datalek voorkomen en de veiligheid van je collega's en organisatie waarborgen. Aspecten die aan bod komen tijdens ons evenement. Een ander actueel onderwerp is het End of Support voor Windows 7.

Voor wie is deze ochtendsessie bedoeld

Voor iedereen die nadenkt over een Managed of Virtual Desktop en zich zorgen maakt om de veiligheid en het up-to-date houden van zijn systemen.

Agenda

De inloop begint om 9.00 uur en de sessie start om 9.30 uur. Zoals aangeven komen tijdens de sessie alle voordelen aan bod van de Managed Desktop en de Windows Virtual Desktop en is er bovendien ruimte om vragen te stellen.

Datum: donderdag 2 april 2020
Locatie: Landjuweel 20, Veenendaal
Tijdstip: 9.30 tot 12.00 uur (met aansluitend lunch)

Inschrijven voor het evenement is mogelijk via het formulier aan de linkerkant (kijk je op mobiel; dan staat het formulier hieronder).

Talking points:

  • Waarom de Virtuele Cloud Desktop en de Managed Desktop, en tips en tricks om het zo efficiënt mogelijk in te zetten;
  • De Toekomst en ontwikkelingen; wat kun je verwachten van de ontwikkelingen en hoe bereid je jezelf daar op voor;
  • Er wordt besproken wat de huidige Hot Topics zijn: bijvoorbeeld de verlopen ondersteuning van Windows 7 en hoe ga je om met Legacy applicaties in de Cloud;
  • En tot slot wordt er een rondvraag gedaan, waar lopen jullie tegenaan, waar liggen de uitdagingen of vraagtekens rondom Virtualisatie en of Modern Werken.

Het doel van het evenement

We willen jou niet alleen uitleggen wat de voordelen zijn van de Managed Desktop en de Windows Virtual Desktop, maar het je ook laten ervaren. Tijdens de interactieve sessie komen alle aspecten aan bod en is er bovendien ruimte om vragen te stellen.