Classic Night Fair

Ook dit jaar neemt ITON haar klanten mee naar de Classic Night Fair (10 oktober). Wij zorgen voor een gezellige netwerkavond, met een hapje en een drankje. Een avond met sfeer, warmte en gezelligheid die we graag met jou delen.

De Classic Night Fair is onderdeel van de Military in Boekelo. Een uniek evenement in de buitenlucht en bovendien erg gezellig. Tijdens de fair is er een boulevard met mode, beauty, wellness en lifestyle. Daarnaast kun je genieten van shows, presentaties, demonstraties, livemuziek en proeverijen. Kortom; een evenement dat alles voor elkaar heeft.

Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar

Onze accountmanager Marcel Themmen nodigt je graag uit te komen netwerken. We verzamelen die avond om 19.00 uur bij Eetcafé de Buren (Beckumerstraat 2, Enschede). Marcel zorgt voor de toegangskaarten en een zakje met munten voor het evenement. Zo weet je zeker dat je optimaal gaat genieten van de Night Fair.

Wil jou nou ook samen met Marcel en andere klanten van ITON naar de Classic Night Fair, schrijf je dan in via het onderstaande formulier en we zien elkaar op 10 oktober!