Ignite Update Sessie

Aangezien Orlando niet bepaald naast de deur is, haalt ITON Microsoft Ignite naar Veenendaal. Daardoor ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft de toekomstvisie van Microsoft. Op 21 november praten we je helemaal bij.

Wat is Microsoft Ignite?

Van 4 november t/m 8 november 2019 vindt in Orlando (Verenigde Staten) Ignite plaats. Voor ITON is dit een belangrijk evenement, omdat wij als Microsoft Partner de nieuwste technologieën en strategieën van Microsoft te weten komen.

Gedurende Ignite zal Microsoft de nieuwste diensten en producten laten zien. Een aantal collega’s van ITON zijn in Orlando om nieuwe vaardigheden op te doen, te sparren met experts en de nieuwste tools en technologieën te ontdekken. Alle verkregen kennis kunnen ze dan op 21 november met jou delen.

Programma

Nader te bepalen.

Voor wie is deze Update Sessie?

Voor iedereen die interesse heeft en het belangrijk vindt op de hoogte te zijn van de next steps van Microsoft. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn; productiviteit, teamwork, data en cloud. Een leuke bijzaak is dat ITON de lunch verzorgt.

Dus wil jij de Ignite Update Sessie bijwonen? Schrijf je in en dan zien we je op 21 november.

Datum: donderdag 21 november
Tijd: 11.00 tot 14.00 uur
Locatie: Landjuweel 20, Veenendaal