Get Productive Workshop

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet om nog productiever te worden. De Get Productive Workshop laat jou praktijkgericht zien hoe Microsoft-oplossingen jouw werk efficiënter maken.

Snel schakelen naar de vraag van de markt; een zin waarin elke organisatie zich wel herkent. Een belangrijk onderdeel om snel te kunnen schakelen zijn goede IT-middelen. In deze workshop nemen wij jou mee hoe je zelf productiever wordt. Hoe dat werkt? We leggen het je uit:

Jij gaat aan de slag op jouw eigen device en krijgt daarbij praktisch inzicht van de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Zo zit je dus zelf aan de knoppen. Daarnaast willen wij graag met jou meedenken hoe de technologieën het meest effectief voor jouw organisatie kunnen zijn door betere samenwerking en verhoogde productiviteit. We kunnen je de tips & tricks van Office 365, SharePoint, Skype for Business en Business Intelligence leren, zodat dit voor jou productiviteitsoplossingen worden.

De workshop wordt aangepast aan jouw behoeften. Scenario's die we kunnen behandelen zijn bijvoorbeeld:

  • Slimmer vergaderen
  • Handiger communiceren
  • Effectief (samen) werken aan documenten

Voor wie

De Get Productive Workshop is het meest effectief wanneer managers met verschillende taken vanuit de organisatie aanwezig zijn. Wees er snel bij, want er is ruimte voor maximaal 9 deelnemers! 

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wij zien je graag 20 februari bij Microsoft! 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop op maat? Kom dan via marketing@iton.nl met ons in contact. 

Datum: woensdag 20 februari 2019 
Tijdstip: 13:00 - 16:30
Locatie: Microsoft Hoofdkantoor 
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol