Data in beweging

ITON & HILLSTAR NEMEN JE MEE IN DE TOEKOMST VAN POWER BI EN TRANSITIE NAAR DE CLOUD
5 DECEMBER 2019 | 13:15 UUR | KOSTERIJLAND 15, BUNNIK (HOOFDKANTOOR BOVAG)

Weet je zeker dat jouw rapportages altijd kloppen? Een grote dataset is een waardevol bezit. Dat wordt het pas nadat je ziet wat die data precies betekent. De standaard Microsoft BI-oplossingen geven je snel het inzicht dat je nodig hebt om jouw processen dagelijks te verbeteren.

Met Power BI, onderdeel van Office 365, lost Microsoft al deze punten op. De gestandaardiseerde methode verzamelt data automatisch, gemodelleerd op basis van bedrijfsregels en gevisualiseerd tot een detailniveau naar keuze.

Tijdens het seminar op het hoofkantoor van Bovag informeren wij je over de mogelijkheden van Power BI en een data warehouse voor Business Intelligence.

Voor wie is dit seminar?

Business Intelligence en de keuze om applicaties in de Cloud af te nemen worden over het algemeen beschouwd als strategische vraagstukken. Daarom vermijden wij tijdens het seminar zoveel mogelijk de techniek en beperken wij ons tot de noodzakelijke zaken om duidelijk te maken hoe de verschillende oplossingen functioneren. Tijdens de afsluitende Q&A in het Historisch Café van BOVAG, zijn voldoende collega’s van Hillstar en ITON aanwezig om eventuele technische vragen te beantwoorden. Uiteraard maken wij ook graag een afspraak voor na het seminar.

Schrijf je in

Schrijf je in

Het seminar in het kort

ITON informeert je over de mogelijkheden van “de cloud”. Welke kansen biedt de cloud en waar dien je rekening mee te houden. Is de cloud veilig en hoe blijf je in controle?

  • Wat kan de cloud voor mij betekenen?
  • Is de cloud veilig en betrouwbaar voor mijn primaire proces?
  • First steps

Hillstar geeft je inzicht in de toepassing van Microsoft Power BI in jouw organisatie ter vervanging of aanvullend op Excel. Daarnaast leggen we uit waarom de inzet van een datawarehouse (DWH) een waardevolle aanvulling is, al dan niet in de cloud.

  • Hoe kom je tot een flexibel en betrouwbaar BI platform?
  • Visualisatie met Power BI en waarom
  • BI in de cloud

ITON en Hillstar organiseren als partners een gezamenlijk seminar, waarbij de kansen die de inzet van BI en Cloud bieden worden gepresenteerd, al dan niet in combinatie met elkaar. ITON levert sinds 1980 IT-infrastructuren en is voorloper op de adoptie van Microsoft Cloud technieken. Tijdens het seminar informeert ITON je over welke keuzes er zijn, welke bedreigingen en wanneer het wel of niet verstandig is om de Cloud te omarmen.

Schrijf je in

ITON & Hillstar – bundeling van krachten

Data vraagstukken beperken zich niet tot de Cloud of een lokale applicatie. Hillstar wordt gevraagd om data te ontsluiten vanuit allerlei applicaties, maar ook uit publiek beschikbare bronnen als het CBS of de website van de concurrent. De juiste wijze om data te ontsluiten naar een BI platform is vaak onderdeel van het vraagstuk, waarbij een IT infrapartner altijd een rol speelt. ITON levert de kennis en kunde om te ondersteunen bij deze vraagstukken en een passende IT infrastructuur te adviseren en in te richten.

SCHRIJF JE HIERONDER IN, HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT!