Selecteer een pagina
Een modern datacenter waarover je zelf de regie hebt
Een modern datacenter waarover je zelf de regie hebt

Veel bedrijven zien de voordelen van de publieke cloud zoals Microsoft Azure. Wij vinden echter dat cloud geen opzichzelfstaand doel moet zijn. Wat als cloud kenmerken nu eens beschikbaar zijn in on-premises omgevingen? Dell Technologies werkt er hard aan om cloud als ‘operation model’ neer te zetten, in plaats van een locatie.

Dell EMC VxRail is een kant en klare hyperconverged VMware oplossing om het datacenter te moderniseren. Door gebruik te maken van kant en klare bouwblokken is het veel eenvoudiger en sneller om een infrastructuur te implementeren ten opzichte van een traditionele infrastructuur. Doordat Dell EMC en VMware (Dell Technologies) de VxRail gezamenlijk ontwikkelen, is ook het beheer gedurende de levenscyclus vele malen makkelijker, sneller en bovendien middels een single point of support gegarandeerd vanuit Dell Technologies. Samen met Dell Technologies wordt ervoor gezorgd dat de gehele oplossing pre-configured en pre-tested wordt aangeboden.

Verschillende uitvoeringen

VxRail is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. We kunnen beginnen op instapniveau met kleine VxRail E-serie nodes. Met de P-serie VxRail nodes hebben we de beschikking over krachtige systemen die geoptimaliseerd zijn voor zware workloads zoals de bekende legacy ERP en CRM applicaties. Ook de zwaarste grafische CAD-software werkt zonder enige hapering op VxRail dankzij de inzet van de V-Serie nodes met grafische kaarten.

Heb je reeds Microsoft 365 licenties? Dan is het mogelijk om met FSlogix ervoor te zorgen dat een standaard ingerichte VDI omgeving toch persoonlijk aanvoelt. Ook al kom je iedere dag op een andere server. Wil je snel kunnen opschalen? Doordat de VxRail standaard bouwblokken zijn, is het eenvoudig om door te groeien. Dit kan zowel door capaciteit per node uit te breiden als ook door een VxRail node toe te voegen.

Als je als bedrijf afhankelijk bent van allerlei privacywetgevingen of realtime koppelingen met een productieproces, waardoor het niet mogelijk is gebruik te maken van cloud diensten, dan is VxRail de optimale oplossing om toch gebruik te maken van een modern datacenter.

Managed Services

Wil je jouw organisatie vooruithelpen met slimme oplossingen? Dan heb je hier natuurlijk wel tijd voor nodig en dat is in een complex IT-landschap het schaarste goed. Daarom besteden steeds meer IT-managers de implementatie en het beheer uit. Kies je voor Managed Services van ITON, dan houden wij voor jou 24/7 een oogje in het zeil. Met onze dasboards houd je grip op je IT-landschap, kosten en mutaties, je SLA’s, incidenten en meer, zodat je altijd in control blijft.

Cloud Foundation

Dell Technologies gaat verder dan alleen VxRail. Klanten die een hybride cloudvisie willen uitwerken en implementeren, kunnen VMware Cloud Foundation (VCF) implementeren op VxRail. VxRail is het eerste hyperconverged platform dat volledig is geïntegreerd met VMware Cloud Foundation.

vxrail uitgelegd
Aangezien VMware Cloud Foundation ook op publieke platformen aanwezig is, ontstaat er een unieke mogelijkheid om workload te draaien op de locatie waar je zelf wenst. Dit kan erg goed uitpakken als je een cloud strategie hebt, maar je veel legacy applicaties hebt die nog niet geschikt zijn om volledig in de cloud te draaien en je weet ook niet zo goed waar je moet beginnen. Daarnaast kan de VMware Cloud Foundation goed worden gebruikt voor bedrijven die snel groeien of een gedeelte willen afsplitsen. Met VMware Cloud Foundation on Azure kan een opdracht veel sneller starten. Het sizen en bestellen van hardware kan erg lang duren, waardoor kostbare tijd verloren gaat.

Meer weten?

Wil je meer weten over de VxRail? Op werkdagen zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088-0700600. Ook kun je via het contactformulier op deze pagina je vraag stellen. Een van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.
Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This