Selecteer een pagina
Echt hybride samenwerken? Stap over naar Cloud desktop!

Welk cijfer geef je aan jouw nieuwe manieren van samenwerken nu werken op kantoor niet meer vanzelfsprekend is? Ongetwijfeld zijn er nog ‘hybride hindernissen’ te nemen; niet al jouw applicaties werken immers feilloos, betrouwbaar, eenvoudig, snel en veilig. Voor echt altijd en overal hybride samenwerken is meer nodig.

Keuzestress rondom hybride werken

Je kunt ervoor kiezen om bestaande applicaties over te zetten naar private Cloud omgevingen, maar dan krijg je te maken met dure rekeningen van datacenters. Bovendien wil je ook niet dat medewerkers op totaal andere manieren moeten gaan werken; ze moeten thuis minimaal net zo kunnen werken als op kantoor. Hoe houd je grip en controle op bedrijfsdata als deze gegevens ineens wel heel toegankelijk worden? Je wilt niet dat er overal kopieën ontstaan van vertrouwelijke of privacygevoelige gegevens. Tot slot zegt je onderbuikgevoel dat het onderlinge samenwerken beter kan, maar heb je geen idee hoe je dat kunt realiseren.

Stap over op Cloud Desktop

We hebben het overstappen heel eenvoudig gemaakt. Maar laten we eerst uitleggen wat Cloud Desktop (Azure Virtual Desktop) is. In het kort is het een werkplek in een public Azure omgeving die er op elk moment voor je is, gewoon op basis van het bekende Windows 11. Je kunt het zelfs ‘pandemie bestendig’ noemen. Niemand hoeft immers meer naar kantoor, of een datacenter, voor technisch beheer of onderhoud. Cloud Desktop is een veilig platform wat specifiek gemaakt is voor het moderne hybride samenwerken. Wat er ook gebeurt.
De belangrijkste redenen om over te stappen hebben te maken met aanzienlijke kostenbesparingen, er zijn namelijk geen dure en complexe vervangingstrajecten voor nodig. Ook blijven de rekeningen van datacenters achterwege. Daarnaast kun je eenvoudiger tegemoet komen aan vereisten van wet- en regelgeving en blijven gebruikers op een bekende vertrouwde manier werken. Bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd omdat iedereen gebruikmaakt van moderne technologie die zich tussentijds steeds verder ontwikkelt in jouw voordeel.

Hoe eenvoudig het overstappen is?

Dat lees je terug in deze whitepaper. In slechts vijf stappen brengen we je naar de Cloud Desktop en kun je, net als vele andere organisaties, met plezier elke dag samenwerken in een veilige, snelle hybride omgeving.

Samen de eerste stap maken

Iedere organisatie is uniek. Daarom komen we graag langs, of ontmoeten we elkaar online, om te bespreken aan welke wensen de Cloud Desktop moet voldoen. Je wilt bijvoorbeeld jouw klanten nog beter kunnen bedienen of ervoor zorgen dat je sterke teams houdt, ondanks dat je elkaar niet dagelijks meer in de ogen kijkt.
Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This