Selecteer een pagina
Dell EMC verhoogt prestaties van VxRail systemen
Dell EMC verhoogt prestaties van VxRail systemen

Dell EMC heeft de prestaties van de VxRail hyperconverged infrastructure (HCI) systemen verhoogd.  Dat doet het met de lancering van nieuwe Dell EMC PowerEdge-servers. Daarnaast biedt het ook softwareverbeteringen en introduceert het dynamische nodes. Dat zorgt ervoor dat klanten effectiever gebruikmaken van bestaande resources en veeleisende workloads ondersteunen met Dell Technologies storage.  

Wat bieden de nieuwe systemen

VxRail systemen met de nieuwste Dell EMC PowerEdge servertechnologie bieden 42% meer cores voor snelle prestaties in vergelijking met eerdere generaties. De optionele Intel Optane persistent geheugen-200-serie verhoogt de bandbreedte met gemiddeld 32% ten opzichte van de vorige generatie. Bepaalde VxRail-systemen worden ook voorzien met 3e generatie AMD EPYC-processors. Met maximaal 64 cores per processor en verbeterde prestaties beschikken klanten over de flexibiliteit en schaalbaarheid om een breed scala aan workloads en use-cases te ondersteunen. 

Andere vernieuwingen aan het systeem:

  • De VxRail V-serie biedt nu NVIDIA A40 of A100 Tensor Core GPU-opties. In combinatie met NVIDIA AI Enterprise-software en NVMe-cache-mogelijkheden, bieden ze betere prestaties en meer eenvoudige implementatie voor veeleisende AI- en machine learning-applicaties.
  • De VxRail P-serie biedt een capaciteitsverhoging tot 20% om verschillende workloads zoals VDI, streaming video en medical imaging beter te ondersteunen.
  • De VxRail E-serie biedt klanten meer flexibiliteit met 50% meer PCIe-slots om extra resources toe te voegen, zoals netwerk- of fibre channel-kaarten.
  • Klanten krijgen ook een snellere applicatierespons dankzij op Intel-gebaseerde PowerEdge-systemen in combinatie met PCIe Gen 4, die de bandbreedte verdubbelt en 33% meer PCIe-lanes biedt om dataverwerking te versnellen.

Dynamische nodes

Dell Technologies introduceert VxRail dynamische nodes – compute-only systemen die klanten helpen operations te vereenvoudigen, opslag resources beter te beheren en kosten te verlagen door meer workloads te ondersteunen en VxRail-omgevingen uit te breiden met externe opslagopties. Klanten kunnen het operationele model van VxRail uitbreiden naar externe opslag door VMware vSAN-opslagcapaciteit over clusters te delen via VMware vSAN HCI Mesh. 

Dankzij de hyperconverged infrastructuur kunnen IT managers de complexiteit van datacenters verminderen, hun budgetten verbeteren en de productiviteit een boost geven. De aanpak van Dell EMC zorgt ervoor dat er nog meer workload op kan draaien. Door het operationele model van VxRail en de VMware-integratie uit te breiden kunnen klanten compute en storage afhankelijk van elkaar en flexibal schalen om aan de workload behoeften te voldoen. 

Meer controle over installatie

Met de VxRail systeemsoftware verbeteringen krijgen klanten meer controle over de installatie met nieuwe selfservice tools. Klanten kunnen clusterimplementatie valideren en automatiseren wanneer het hen uitkomt, wat het geschikt maakt voor bedrijven met externe of gedistribueerde omgevingen. Dankzij aanvullende softwaremogelijkheden kunnen klanten nodes in clusters dynamisch opnieuw implementeren of opnieuw toewijzen en zo voldoen aan de workload-eisen.

VxRail in de praktijk

Wil je weten hoe onze klanten de VxRail ervaren? Lees dan ons verhaal met AgruniekRijnvallei. Zij ervaren dankzij de VxRail dat de IT omgeving sterk geconsolideerd en vereenvoudig is, wat het beheer vergemakkelijkt, het energieverbruik reduceert en de stabiliteit van de omgeving vergroot.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This