Selecteer een pagina

Cloud
Services

Pas wanneer IT naadloos meebeweegt met jouw veranderende situatie ben je klaar voor de toekomst. Daarmee creëren we met onze cloud services blijvende waarde voor jouw organisatie.

Cloud Services

Managed Services

Cloud Services

Innovatie Services

Security Services

Succesvolle organisaties beseffen dat de toekomst continu in beweging is en dat een organisatie pas echt toekomstbestendig is als het wendbaar is en behendig kan inspelen op veranderingen. Traditionele IT sluit helaas vaak niet aan op deze doelstelling. Veel organisaties hebben in het verleden geïnvesteerd in een eigen datacenter en kijken daardoor aan tegen een hoge investering en een langdurige afschrijfperiode.

Daarbij zien we steeds vaker dat organisaties geïnvesteerd hebben in het piekverbruik van dat moment. Het gevolg? Hardware die niet ten volle wordt benut, of binnen korte tijd uitbreiding vereisen omdat het verbruik lastig in te schatten is. Juist daarom bieden wij Cloud Services aan. Vanuit onze Cloud Suite propositie bieden we jouw organisatie de mogelijkheid om diverse cloud diensten eenvoudig en zonder investeringen vooraf af te nemen. Al het verbruik komt achteraf op één maandelijkse verzamelfactuur.

Microsoft Cloud Service Provider (CSP)

We zijn al sinds 2015 een Tier 1 CSP Partner van Microsoft. Het CSP-programma van Microsoft geeft je de mogelijkheid om cloud diensten op maandelijkse basis af te nemen via ons, zonder dat je meer betaalt. Op elk gewenst moment kun je gebruikerslicenties en/of diensten aan- en uitzetten. Of het nou gaat om Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365, Microsoft Azure of Enterprise Mobility Security (EMS).

Marketplace

Onze cloud services stoppen echter niet bij Microsoft cloud diensten. Naast CSP partner, bieden we jouw organisatie de mogelijkheid om diverse cloud diensten toe te voegen aan jouw infrastructuur. Wat te denken van Sonicwall Firewall as a Service, waarbij een volledige firewall in een flexibel maandelijks model wordt aangeboden. Ook SkyKick voor backup via Office 365, Exclaimer en Ydentic zijn een greep uit het aanbod van cloud diensten die eenvoudig zijn toe te voegen aan de maandelijkse factuur.

Direct inzicht in verbruik

Via ons Mijn ITON portaal krijg je direct inzicht in het verbruik van jouw cloud diensten. Per maand tonen we een gespecificeerd online dashboard waarop je eenvoudig en snel kan zien hoeveel licenties zijn verbruikt en hoe je cloud verbruik is opgebouwd. Hierdoor ben je altijd in control en horen verassingen tot de verleden tijd.

Alles vanuit één provider

Door Cloud Services te combineren met Managed Services en Innovatie Services ontstaat pas echt waarde. Samen met jouw organisatie bepalen we welke diensten jouw organisatie vooruit helpen. Wij zorgen voor het juiste advies, de installatie en adoptie van deze diensten. Daarnaast blijven we uiteraard betrokken om ervoor te zorgen dat jouw organisatie continu waarde uit de cloud haalt.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This