Selecteer een pagina
Cloud Developer
Cloud Developer
Het succes dat we dagelijks bij onze klanten brengen wordt gerealiseerd door onze fantastische collega’s die met veel passie, energie en vooral kennis en kunde werken om het de gebruikers zo prettig mogelijk te maken. Maar stiekem zit er een hele wereld achter. Een klein team van medewerkers bouwt met elkaar aan onze ITON Insights. Vanuit dit systeem verzamelen we informatie, zorgen we ervoor dat systemen met elkaar praten en kunnen we onze klanten en onze organisatie voorzien van de juiste informatie om snel in te spelen op de veranderingen die om ons heen gebeuren. Dat is gaaf én is hard werken. Daarom hebben we jou nodig!

Wat ga je doen

Je eerste vraag is ongetwijfeld; wat ga ik doen in deze functie? Ondanks dat het werk nogal snel verandert, kunnen we in ieder geval vertellen waar je vanaf de eerste dag mee start. Samen met de collega’s ga je werken aan de koppelingen met onze systemen, met de Office 365 en Azure Graph API’s, en alle andere API’s die we in de komende tijd gaan vinden.

Het belangrijkste doel is informatie verzamelen en informatie uitwisselen. Met deze informatie genereren we automatisch onze facturen, vullen we ons ‘Mijn ITON’ dashboard voor klanten en bieden we informatie aan onze medewerkers over ons dagelijks werk.

Afhankelijk van jouw kennis en kunde zul je vanaf dag één primair werken aan het verzamelen van de data, de vertaling van data naar informatie, de vertaling van informatie naar iets leesbaars, of het bouwen van interfaces en websites zodat het allemaal werkbaar blijft voor de mensen die niet begenadigd zijn met development kennis.

Uiteraard stopt het daar niet. We verwachten van je dat je continu blijft nadenken over hoe dingen sneller, slimmer en beter kunnen. Ook als je nog even niet weet hoe, dat zoeken we dan samen wel uit.

Wij vragen

ITON Insights is gebouwd op de allerlaatste technologie. We werken alleen met Azure technologie om dit systeem te realiseren. Hierin werken we met Azure Functions, Containers, Data lakes, Modern Datawarehouses, Power BI, Cognitive Services, Api Management, Azure DevOps en alles waarvan wij met elkaar vinden dat nodig is om de klus te klaren.

Welke eigenschappen van jou zijn echt nodig?

 • Een open mind en een honger naar nieuwe technologie;
 • Ervaring met werken in agile teams;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Passie en energie (en een beetje humor).

Daarnaast is het handig als je technische kennis hebt, zodat je ook snel aan de slag kan:

 • Kennis van Python en Powershell is een dikke pré;
 • Kennis van databases (SQL) is een must;
 • Ervaring met API’s is eigenlijk wel het minimum;

XML-kennis is eigenlijk ook best prettig.Denk je dat je de kennis niet hebt, maar kun jij ons overtuigen dat dat allemaal geen probleem is, dan ben je meer dan welkom om het te proberen!

Wij bieden

We weten dat we veel van je vragen en daarvoor mag je ook iets terug verwachten. Daarom hebben we een paar voordelen voor jou:

 • Een prima salaris met pensioenregeling;
 • De kans om je in een razend tempo te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om samen te werken met ontzettend leuke en slimme collega’s;
 • Alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en de balans te vinden tussen werken op kantoor en werken vanuit huis;
 • De kans om buiten werktijd je collega’s te leren hoe counterstrike wel gespeeld moet worden (of welk spel dan ook).

Geïnteresseerd?

Dat kan toch bijna niet anders. Laat snel je CV achter op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen, of heb je geen zin om de gebaande paden te volgen? Neem dan contact op met Ben Meints via de manier die jij het prettigst vindt, zoals email (b.meints@iton.nl), WhatsApp (06-29074878) of LinkedIn. Bellen mag natuurlijk ook als je dat prettiger vindt.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This