Een beetje arts doet het veilig

Een beetje arts doet het veilig

In de zorgsector worden veel medische- en patiëntgegevens beheerd en uitgewisseld.

Zorginstellingen moeten daarom voldoen aan verschillende normeringen. Eén van de richtlijnen van NEN 7510 waar zorginstellingen mee te maken hebben, stelt dat elke specialist en zorgmedewerker dient te werken onder een eigen naam en persoonlijk wachtwoord.

Snel en veilig inloggen

Medisch specialisten draaien vaak poli’s over meerdere kamers. Het in- en weer uitloggen in verschillende systemen en applicaties kost vaak kostbare tijd. Artsen moeten eenvoudig, snel en veilig kunnen inloggen. Met onze oplossing op basis van Citrix en Imprivata kunnen we de in- en uitlogtijd sterk reduceren. Zo hebben we de inlogtijd bij Het Havenziekenhuis in Rotterdam terug kunnen brengen tot maximaal 7 à 10 seconden.

In- en uitloggen is slechts een kwestie van het pasje tegen de kaartlezer houden. Specialisten en verplegend personeel zien precies de gegevens van de patiënt die ze behandelen. De privacy is gewaarborgd en de data is secure omdat er wordt uitgelogd bij het verlaten van een ruimte.

 


Meer weten?

Meer weten?

Raymond Mooij T 088 - 070 06 00
M 06 - 54 716 388
E raymond.mooij@iton.nl

Referentie

  • Havenziekenhuis Rotterdam

    Medewerkers van het Havenziekenhuis in Rotterdam moeten gemakkelijk, snel en ook nog veilig kunnen inloggen.

    Met behulp van ITON is de inlogtijd teruggebracht tot maximaal 7 á 10 seconden. Een verbluffend resultaat volgens de artsen en het verplegend personeel.

    Volledige casus

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn Delen op Google+