Endpoint Ondersteuning

Endpoint Ondersteuning

Zorg ervoor dat uw apparaten, zowel uw vaste als uw mobiele werkplekken, veilig en functioneel blijven.

Met de overstap naar de cloud worden de apparaten van uw medewerkers steeds belangrijker. Zij vormen immers de toegangspoort tot deze oneindige digitale wereld.

Hoe zorgt u ervoor dat deze apparaten altijd werken? Hoe houdt u uw data veilig? En wat als het misgaat?

Beheer van zowel vaste als mobiele werkplekken

ITON biedt de mogelijkheid het volledige beheer van zowel vaste, op Windows gebaseerde werkplekken, als mobiele werkplekken, zoals smartphones en tablets, onder te brengen bij ons gespecialiseerde beheerteam. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de apparaten van eindgebruikers.

Up-to-date
Op het moment dat op Windows gebaseerde werkplekken worden opgenomen in Endpoint Ondersteuning, worden ze automatisch voorzien van software. Daarmee kunnen onze beheerders de werkplek van A tot Z in de gaten houden. Zij zijn bovendien in staat ervoor te zorgen dat de laatste updates en hotfixes worden geïnstalleerd.

Het maakt niet uit waar ter wereld het apparaat zich bevindt, het enige dat nodig is om de updates te ontvangen is een werkende internetverbinding. Heeft het apparaat tijdelijk geen verbinding? Geen probleem. Zodra er weer verbinding wordt gemaakt, worden de laatste updates automatisch geïnstalleerd.

Virusscanners
Werkplekken die zijn opgenomen in Endpoint Ondersteuning worden automatisch voorzien van een werkende, volledig bijgewerkte virusscanner. Deze beschermt tegen virussen, spyware en andere ongewenste software.

Mobile Device Management (MDM)

Met Endpoint Ondersteuning kunnen al uw mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, worden beheerd vanuit de cloud. U bent in controle, bepaalt welke software wordt geïnstalleerd en kunt bepaalde functies, zoals camera’s of geheugenkaarten, blokkeren. Verliest uw medewerker het apparaat? Dan kan de inhoud van het apparaat binnen enkele minuten gewist worden. Uw data zijn dus altijd veilig is.

Mobile App Management (MAM)

Maken uw medewerkers gebruik van eigen apparaten, maar wilt u controle houden over de data van uw organisatie? Dan is Mobile App Management wellicht een goede optie. Vanuit Endpoint Ondersteuning zijn wij in staat de apps die organisatiedata bevatten te beheren, terwijl de rest van het apparaat met rust wordt gelaten. Verlaat de medewerker de organisatie, dan kan de organisatiedata binnen enkele minuten worden gewist. Zo wij in staat diverse Bring Your Own Device (BYOD) scenario’s te ondersteunen.

Veiligheid Endpoint Ondersteuning

Net als bij andere cloud producten is veiligheid cruciaal. Bij Endpoint Ondersteuning is dit vanaf het eerste moment geregeld:

  • Alle communicatie tussen uw apparaten en de cloud gebeurt door middel van versleutelde verbindingen
  • Er worden geen organisatiedata geüpload naar de cloud. De cloud is slechts gebruikt als beheerinstrument

Endpoint Ondersteuning, hoog beschikbaar en zeer betrouwbaar
Endpoint Ondersteuning kent een hoge beschikbaarheid, zodat uw apparaten continu in control blijven. De oplossing die we hiervoor gebruiken, Intune, biedt een hoge beschikbaarheid van 99,9%.

Software uitrol
Naast het verzorgen van veilige, up-to-date werkplekken, voorziet Endpoint Ondersteuning in de mogelijkheid software uit te rollen naar de werkplekken.

Altijd de juiste ondersteuning

Naast het endpoint beheer beschikt ITON over functionele eindgebruikersondersteuning. Wanneer u hiervan gebruikmaakt, kunnen uw medewerkers rechtstreeks contact opnemen met onze beheerders. U heeft geen IT personeel meer nodig. Hierdoor kunt u zich nog meer focussen op uw kerntaken.

Download hier de volledige Endpoint Ondersteuning dienstbeschrijving.


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn Delen op Google+