Cloud RemoteApp

Cloud RemoteApp

Start uw applicaties altijd en overal, op de laptop of vanuit het portaal. Het toegangspunt voor medewerkers tot diverse cloud en niet-cloud diensten.

Cloud RemoteApp is een digitaal startpunt vanwaar u uw applicaties altijd en overal via het internet kunt starten. Uw medewerkers kunnen deze applicaties rechtstreeks openen vanaf laptops en tablets of direct vanuit het portaal.

Met de Cloud RemoteApp is installatie en updaten van applicaties op laptops niet meer nodig. U kunt voor een vast bedrag per maand eenvoudig en snel aan de slag.

Standaard functionaliteit van de Cloud RemoteApp

Een Cloud RemoteApp is een standaard portaal met de volgende functionaliteiten:

 • Meerdere applicaties direct aan te bieden vanuit het portaal
 • Volledig beheerde achtergrond, waardoor uw applicaties altijd beschikbaar zijn
 • Direct te integreren in Windows via een eenvoudige wizard
 • Af te nemen vanuit de ITON cloud

Eigen en Office applicaties

Uiteraard is het mogelijk eigen applicaties onder te brengen binnen Cloud RemoteApp. Voorwaarde is dat de applicaties worden ondersteund door Windows 8.1. Applicatieserver nodig? Onze technische medewerkers bepalen samen met u waar deze het beste kan worden ondergebracht. In uw eigen datacenter, in de Microsoft Azure cloud of in de ITON cloud. Daarnaast is het zeer eenvoudig Office applicaties aan te bieden via RemoteApp.

Volledige integratie met andere cloud producten
Een Cloud RemoteApp is eenvoudig te integreren met andere cloud producten of uw bestaande IT omgeving. Cloud RemoteAppis is standaard te integreren met:

 • De volledige Office 365 Suite
 • Uw eigen Active Directory
 • Andere ITON of Microsoft cloud diensten

Veilige werkplek

Het bieden van een veilige werkplek is cruciaal. De Cloud RemoteApp wordt aangeboden vanuit een volledig gescheiden omgeving. Waardoor u, behalve de cloud zelf, niets deelt met andere organisaties. Daarnaast treffen we diverse beveiligingsmaatregelen, zoals:

 • Gelaagde netwerkbeveiliging van de cloud, waardoor hackers geen kans hebben
 • Elke Cloud RemoteApp wordt standaard beveiligd middels een virusscanner
 • De Cloud RemoteApp is uit te breiden met extra verificatie waardoor, naast een gebruikersnaam en wachtwoord, een verificatie via een telefoongesprek of mobiele applicatie wordt gevraagd

Hoog beschikbaar, zeer betrouwbaar
De Cloud RemoteApp is ideaal voor bedrijven die niet vooraf willen investeren in (zware) IT omgevingen, maar wel willen profiteren van de laatste technologie. De Cloud RemoteApp biedt een hoge beschikbaarheid van 99,9%.

Afwijkende eisen en wensen?

Ook klanten met extra wensen en eisen kunnen gebruikmaken van de Cloud RemoteApp. Standaard wordt deze aangeboden op basis van Windows technologie. Voor klanten waarbij dit niet voldoende is, bieden wij een Cloud RemoteApp Premium aan. Deze omgeving is gebaseerd op Citrix technologie, en biedt:

 • Betere prestaties bij slechte internetverbindingen
 • Betere prestaties bij hoge grafische eisen
 • Ondersteuning voor afwijkende clients, zoals verouderde thin clients of apparaten die werken op basis van Java, HTML5 of Linux apparaten

Up-to-date

De Cloud RemoteApp omgeving wordt continu gemonitord en voorzien van de laatste updates. Hierdoor bent u verzekerd van een bijgewerkte werkplek, zonder dat extra investeringen nodig zijn.

De juiste ondersteuning voor de Cloud RemoteApp
Cloud RemoteApp wordt altijd ondersteund vanuit ons beheerteam. Zij zorgen ervoor dat de Cloud RemoteApp omgeving continu gemonitord wordt door middel van geavanceerde software, en lossen storingen op zodra deze worden gedetecteerd.

Daarnaast beschikt ITON over een functionele eindgebruikersondersteuning. Wanneer u hiervan gebruik maakt kunnen uw medewerkers rechtstreeks contact opnemen met onze beheerders. En heeft u zelf geen IT personeel meer nodig. Hierdoor kunt u zich nog meer focussen op uw kerntaken.

Download hier de volledige dienstbeschrijving van Cloud RemoteApp.


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn Delen op Google+