Contact Support

Blog


Als jouw organisatie op het punt staat de IT infrastructuur uit te breiden of te vernieuwen, dan is het verstandig hyperconverged als oplossing te overwegen. Met een dergelijke oplossing integreer je netwerken, storage en servers met een eenvoudige, schaalbare en goedkope oplossing. Het blijft ten slotte belangrijk flexibel en schaalbaar te blijven om in te spelen op de markt.

Vergelijkbaar met een server

De hardware bij een hyperconverged oplossing is te vergelijken met een server. Maar juist dankzij die server eenvoudig uit te breiden. Met de hyperconverged software verbind je aparte componenten (zoals netwerk, storage en servers) tot een geheel.

Voordelen van hyperconverged

Door de schaalbaarheid is het eenvoudig om in te spelen op de veranderende markt. Bovendien heb je niet een compleet nieuw datacenter nodig en veelal kun je binnen een dag operationaal zijn. Je hebt maar één tool nodig om de oplossing te monitoren en beheren.

De hyperconverged infrastructuur is zeer betaalbaar omdat je met industriestandaard oplossingen werkt. Omdat je minder ruimte nodig hebt, bespaar je ook op stroom en koeling.

Meer weten

Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of een hyperconverged oplossing geschikt is voor jouw organisatie. Als Hybride cloud specialist biedt ITON VxRail en Azure Stack aan. Wil jij meer weten over de hyperconverged infrastructuur voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op en we informeren je over de mogelijkheden.  


Wil je teruggebeld worden?

Controle *