Selecteer een pagina
Bellen met Microsoft Teams
Bellen met Microsoft Teams

We werken steeds meer thuis, onderweg of op andere plekken dan het kantoor. Het begin voor de meeste medewerkers normaal te worden om online vergaderingen bij te wonen en te organiseren en via de computer of smartphone gesprekken te voeren. De vraag is of jouw organisatie wel voldoende is aangepast op deze situatie. Met Microsoft Teams kun je niet alleen chatten en vergaderen, het brengt de volledige communicatie van je organisatie samen.

Microsoft Teams werkt op elk apparaat, ongeacht de locatie of het netwerk. Dit geldt dus ook voor bellen vanuit Teams of het ontvangen van telefoongesprekken. Bellen via Microsoft Teams begint met het Microsoft telefoonsysteem. Deze functionaliteit biedt de belfuncties die iedere organisatie nodig heeft. Koppel het systeem aan oproepabonnementen of direct routering, zodat mensen gesprekken kunnen beginnen en ontvangen.

Wanneer je kiest voor bellen via Microsoft Teams, kun je uit twee opties kiezen. Deze lichten wij hieronder verder toe.

Optie 1: Oproepabonnement

Wanneer je voor deze optie kiest, dan is Microsoft je provider. Oproepabonnementen wijs je toe aan de mensen in het Microsoft 365 Teams beheerportal. Met een oproepabonnement ervaar je de flexibiliteit van Microsoft als provider. Je kunt bestaande nummers overzetten, nieuwe nummers aanvragen of kiezen voor een combinatie van beide.

Je implementeert alles eenvoudig en snel volledig in de cloud, met Microsoft als je enige provider. Oproepabonnementen zijn vanaf elke locatie ter wereld te beheren, eenvoudig in beheer en bieden uitstekende ondersteuning. Je betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand.

Optie 2: Directe routering gebruiken

Met directe routering stel je medewerkers in staat bestaande telefoonnummers te gebruiken via Microsoft Teams. Je verbindt je bestaande telecomproviders en nummers vrijwel overal met Teams. Je creëert hiermee een volledig belervaring.

De gebruikers verbinden ongeacht netwerk, apparaat of locatie met Teams in de Microsoft 365 Cloud. Teams maakt vervolgens de link met direct routing. Het resultaat is dat je niets meer on-premises hoeft te installeren. De provider regelt de rest.

Een vrijblijvende check

Bellen voor Microsoft Teams is voor elke organisatie maatwerk. Daarom helpen wij je graag op weg met een vrijblijvende check. Samen kijken we dan wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en welke stappen gezet moeten worden om over te stappen op bellen met Teams.

Vraag via het formulier aan de rechterkant een vrijblijvende check aan of vul daar een vraag in.

Als eerste op de hoogte

Abonneer op onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
ISO 27001 certificate
ISAE 3402