Windows 10

Sommige organisaties zijn terughoudend in een overstap door het tegenvallende Windows 8. Dat is niet meer nodig: met Windows 10 luistert Microsoft naar de wensen van de gebruikers en zijn er tal van aanpassingen gedaan. Een update naar Windows 10 biedt de meest uitgebreide versie van Windows, vol met productieve opties voor zakelijk gebruik!

In de meest recente versie van Windows is bijvoorbeeld het klassieke startmenu terug en in een nieuw jasje gestoken. Samen met de andere toevoegingen, die het gebruiksgemak vergroten, maakt dit de beste versie van Windows tot nu toe. Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Opmaak

De veranderingen in Windows 8 leverden regelmatig verwarring op. Windows 10 lijkt meer op de voor iedereen bekende versie van Windows en is het vertrouwde startmenu dus weer terug. Bovendien zijn de tegels van Windows 8 in Windows 10 verbeterd. Voor de meeste gebruikers zal Windows 10 voelen als de vertrouwde omgeving van Windows 7.

Task View

Deze functie binnen Windows 10 zorgt voor geïntegreerde ondersteuning van virtuele desktops. Daardoor kun je zoveel desktops aanmaken als je wilt. Zo kan één desktop alle belangrijke informatie bevatten met betrekking tot de administratie, en bevat een tweede desktop andere informatie. Hiermee blijft je desktop overzichtelijk.

Veiligheidskenmerken

Voor het eerst heeft Microsoft een ingebouwde vingerafdruk manager voor apparaten met vingerafdruk scanners. Daarnaast is de veiligheid nog meer verbeterd en heeft Windows 10 bijvoorbeeld standaard een virusscanner. 

GDPR

Binnen Windows 10 zijn verschillende functionaliteiten die je kunnen helpen om aan de GDPR-regels te voldoen:

  • Pre-breach bescherming: voorkom dat hackers bij bedrijfsgegevens kunnen komen of dat er malware wordt geïnstalleerd;
  • Post-breach bescherming: monitoring van geavanceerde bedreigingen en datalekken op netwerken. Onderneem direct actie;
  • Identiteitsbescherming: bescherm de identiteit van je gebruikers tegen misbruik; 
  • Informatie bescherming: uitgebreide bescherming van bedrijfsgegevens. Stuur actief bij en houd problemen bij in auditrapporten. 

 

Windows 10 voor jouw organisatie

De verschillende verbeteringen dragen er aan bij dat Windows 10 het beste en meest veilige desktopbesturingssysteem tot nu toe is. Wil jij weten welke voordelen Windows 10 nog meer heeft voor jouw organisatie? Wij presenteren dit graag, zodat jij zelf de functionaliteiten kan ervaren. We laten je dan niet alleen zien welke (nieuwe) functionaliteiten zijn toegevoegd, maar ook hoe het kan bijdragen aan een veilige online werkplek. Neem voor meer informatie contact met ons op of laat je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.