Werkplek 365

Steeds meer applicaties worden als SaaS oplossing aangeboden. Dit zorgt voor veel organisaties voor een nieuwe uitdaging. Met de browsergebaseerde Werkplek 365 kunnen medewerkers alle applicaties vanuit 1 centraal punt openen. 

Werken gaat nu vaak via een browser. Eindgebruikers loggen bijvoorbeeld in op SalesForce, Exact Online én Office 365 om te kunnen werken. Daarnaast gebruiken ze applicaties die nog via remote app of Citrix benaderd worden.

Werkplek365

Met Werkplek 365 biedt ITON organisaties een complete browsergebaseerde werkplek. Een soort desktop uit de cloud, waardoor medewerkers alle applicaties vanuit 1 centraal punt kunnen openen, ongeacht het apparaat. Dit kunnen zowel webgebaseerde als legacy applicaties zijn. Gebruikers hoeven slechts 1 keer in te loggen. Werkplek 365 ondersteunt Single Sign-On naar meer dan 3000 applicaties. Dit aantal groeit dagelijks.

Medewerkers kunnen op elk apparaat, inclusief tablets en smartphones, op dezelfde manier werken, zonder beperkingen en zonder iets te moeten installeren. Ook voor IT afdelingen is het een ideale oplossing. Alle applicaties en bestanden kunnen op afstand worden beheerd en gebruikers zien alleen die applicaties die zij nodig hebben. Indien gewenst kunnen ze hun niet zakelijke applicaties integreren, zoals LinkedIn of Gmail. Medewerkers werken vanuit een browser en laten zodoende niets achter op het apparaat zelf. De verbinding is met een SSL certificaat beveiligd, er wordt ingelogd op de omgeving met een wachtwoord en extra beveiliging door middel van multi-factor authenticatie is mogelijk.

Gratis demo?

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Werkplek 365 voor jouw organisatie? Of wil je misschien een gratis demo? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.