SharePoint

SharePoint biedt organisaties een veilig webapplicatie platform voor het opslaan, delen en gebruiken van informatie en kan op bijna elk apparaat worden gebruikt. Hoewel SharePoint eerst bijna exclusief was voor middelgrote en grote bedrijven is het nu ook online beschikbaar in de Office 365 oplossing. Hierdoor zijn ook steeds meer kleinere organisaties SharePoint gaan gebruiken.

De ITON architecten hebben jaren ervaring met het opbouwen, configureren en implementeren van de SharePoint omgeving die bij jouw organisatie past.

Samenwerken – de nieuwe manier

Met SharePoint is het voor organisaties mogelijk om beter, sneller en vooral slimmer te kunnen samenwerken. Het is gemakkelijk om documenten te delen, kennis tussen gebruikers uit te wisselen en te communiceren. Het enige wat je met SharePoint nodig hebt is een webbrowser.

SharePoint: een combinatie van toepassingen

Met SharePoint combineer je een aantal toepassingen in één bedrijfsoplossing. Het combineert onder andere workflow management, persoonlijke cloud, document management, intranet, extranet en content management systeem.

SharePoint voor jouw organisatie

Bij de standaardinstallatie van SharePoint zijn er gelijk een aantal workflow management mogelijkheden; hierdoor is het gemakkelijk om bedrijfsprocessen te automatiseren. ITON heeft SharePoint architecten die onze kennis van SharePoint kunnen koppelen aan de wensen van jouw organisatie. Door mee te denken kunnen we waarde creëren voor jouw SharePoint oplossing.