Easy2audit

Met Easy2audit is het mogelijk een kosteneffectieve en laagdrempelige optie te bieden om compliance te meten. Daarnaast kunnen desktops, laptops, servers, en netwerkcomponenten gemakkelijk gecontroleerd en geanalyseerd worden – volledig automatisch.

Een focus op veiligheid

Bij een standaard configuratie van een nieuwe server ligt de focus vaak op functionaliteit, communicatie, en bruikbaarheid. Hierdoor werken de servers goed, maar zijn ze kwetsbaar met betrekking tot denial of service (DoS), data corruptie, en ongeautoriseerde toegang. Met Easy2Audit zorg je ervoor dat de server veilig is en veilig blijft.

Easy2audit als virtuele applicatie

Bij het installeren van Easy2Audit wordt de applicatie eerst op een lokale server geïnstalleerd. Met Easy2Audit wordt de configuratie van systemen niet aangepast. De Easy2Audit applicatie leest de lokale configuratie instellingen en brengt een duidelijke rapportage uit over mogelijke verbeterpunten.

Easy2Audit voor jouw organisatie

Easy2Audit is onbeperkt schaalbaar, het kan zich aanpassen aan de behoeften van de organisatie. De kosten van Easy2Audit zijn laag en de implementatie is relatief kort, hierdoor is het op korte termijn mogelijk om problemen met DoS, data corruptie, of ongeautoriseerde toegang te beperken.

Wil jij graag weten of Easy2Audit voor jouw organisatie een goede oplossing is? Dan denkt ITON graag met je mee. Onze consultants kunnen de huidige infrastructuur bekijken en je exact vertellen wat de beste oplossing is.