Yammer

Met Yammer heb je snel toegang tot gesprekken, informatie, en collega’s. Het is een privé sociaal netwerk voor jouw organisatie waar het mogelijk is om projecten te beheren, informatie te delen, en snel verbinding te maken met de juiste mensen.

Open communicatie

Binnen bedrijven blijft geschreven communicatie vaak ‘verborgen’ in de persoonlijke inbox. Door deze gesprekken op Yammer te zetten kan iedereen bijdragen en iets van de situatie leren. Yammer zorgt ervoor dat medewerkers sneller kwalitatief betere antwoorden ontvangen. Yammer betrekt medewerkers bij hun werk, en een betrokken medewerker levert betere prestaties en is productiever.

Foutloze integratie met Office

Met Yammer is het mogelijk productief te blijven terwijl er gebruik wordt gemaakt van de favoriete Office suite applicaties. De naadloze integratie zorgt voor de vertrouwde functies en interface van Office binnen dit sociale netwerk.

Yammer voor jouw organisatie

Wil jij weten welke voordelen Yammer heeft voor jouw organisatie? Weten hoe goed het kan werken wanneer medewerkers zicht betrokken voelen en weten wat er speelt binnen de organisatie? We helpen je graag verder.