Skype For Business Online

Met Skype For Business Online staan medewerkers altijd met elkaar in verbinding, of ze nu op kantoor, vanuit het buitenland, of gewoon thuis werken. Met Skype For Business Online werken gebruikers met een product dat ze eigenlijk al kennen. Hoe groot de organisatie ook is, je hebt gelijk een duidelijk overzicht wanneer iemand online/aanwezig is.

Altijd en overal

Het is mogelijk met collega’s binnen de organisatie te communiceren, of met de honderden miljoenen mensen die Skype al gebruiken. Dit allemaal via een webbrowser of jouw apparaat naar keuze. Het is zelfs mogelijk om mensen te laten deelnemen aan vergaderingen via Skype For Business Online, ze hebben enkel een internetverbinding of vaste telefoonlijn nodig.

Veilig en effectief

Met Skype For Business is communicatie beveiligd door middel van versleuteling en verificatie. Afhankelijk van de samenwerkingsbehoeften van medewerkers is het mogelijk functies toe te voegen en verwijderen. Skype For Business herkend opgeslagen accountgegevens als jouw organisatie al via een Windows platform werkt.

Skype For Business voor jouw organisatie

ITON biedt advies en implementatie van Skype For Business Online. Wil jij Skype zélf ervaren en zo een idee hebben wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Dan presenteren wij dit graag, zo kun je de functionaliteiten zelf meemaken. Neem contact met ons op voor meer informatie.